Leiebil Fort Lauderdale

Søk, sammenlign og spar penger på utleiebil. Beste priser.

Spar inntil 75% på leiebil Fort Lauderdale

Finn beste og billigste leiebil til ditt bruk. Garantert lave priser.

Populære bilklasser i Fort Lauderdale

Liten

Hyundai i10 eller lignende MINI

Medium

Ford Fiesta eller lignende ØKONOMI

Stor

Ford Focus C-Max eller lignende 5-SETERS TRANSPORTTJENESTER

Økonomi

Volkswagen Polo eller lignende ØKONOMI

SUV

Opel Mokka eller lignende SUV

Luksus

Audi A6 eller lignende LUKSUS / PREMIUM

Leiebilpriser.no er en gratis, uforpliktende søketjeneste. Vi sammenligner bilutleie fra over 2000 ulike selskaper i hele verden for å finne beste pris. Ved å bestille leiebil i Fort Lauderdale i dag, kan du spare inntil 75%. Søk nå, og sammenlign priser.

R

Gratis avbestilling

R

Gratis endring

R

Hjelp ved motorstopp

R

Ingen kortgebyr

De mest populære utleiestasjonene i Fort Lauderdale

Leiebil Fort Lauderdale

Å leie bil hos leiebilpriser.no er enkelt og praktisk. Bare fortell oss når du vil hente og slippe av bilen på Fort Lauderdale flyplass.

Fort Lauderdale er en stadig mer populær turistby i den amerikanske delstaten Florida, og tilbyr en gjennomsnittlig helårs temperatur på 75,5 grader (fahreinheit), og kan skryte av sine 3000 solstråler per år, og sørger for at Floridas rykte som “solskinsstat” definitivt gjelder for byen.

Byen har en svært sterk lokaløkonomi, og arbeidsledigheten er fortsatt lav, på grunn av overflod av restauranter, barer, shoppingområder og turistattraksjoner i hele byen. Fort Lauderdale har også en levende og velkjent nattelivscene.

Med sine lange, gyldne strender og klart blått vann er Fort Lauderdale også en virkelig avslappende ferie, og tilbyr noe for alle og bare en 20-minutters kjøretur fra andre store Florida-byer som Miami.

Ankomst Fort Lauderdale

Ligger i Fort Lauderdale-distriktet, basert i den amerikanske delstaten Florida, ligger Fort Lauderdale flyplass omtrent 3 km fra sentrum av Fort Lauderdale, og rundt 21 km fra sentrum av Miami. Derfor kan drosjer fra Fort Lauderdale flyplass til sentrum av sentrum bli funnet så billig som $ 6- $ 9.

En mindre flyplass enn mange av de som serverer Florida, tilbyr flyplassen et stort utvalg av fasiliteter, for eksempel butikker, restauranter og til og med live underholdning hele dagen og har ikke en tendens til å oppleve forsinkelsene som de større flyplassene regelmessig lider av.

Flyplassprosessene behandles generelt langt raskere enn mange andre Florida-betjente flyplasser og bilekøer er blant de raskeste i staten.

Det er ikke overraskende at Fort Lauderdale er en av de mest populære flyplassene i Florida, og mange besøkende foretrekker å lande på flyplassen og deretter reise lengre til destinasjonen enn landing på en nærmere, men busier flyplass.

Kjøring i Fort Lauderdale

Fort Lauderdale opplever et høyt volum av turisttrafikk på daglig basis, og veiene holdes generelt opptatt hele dagen og inn i de tidlige timer om morgenen.

Kjøringen er imidlertid ganske langsom og avslappet, og de lokale sjåførene er også velkjente for tålmodigheten mot turister og overdrevne drivere. Derfor er Fort Lauderdale ikke en by hvor du trenger å bekymre deg for mye om å kjøre under fartsgrensene.

Byen tilbyr et utmerket kollektivtransportsystem, men som med de fleste andre Florida-byer, trenger du i realiteten en leiebil for å utforske alle de lokale attraksjonene som Fort Lauderdale har å tilby.

Sørg for å ha et oppdatert GPS-system for å enkelt navigere ruten din, og du bør finne kjøring i Fort Lauderdale en generelt hyggelig opplevelse.

Fort Lauderdale kjøretips

Kjører er ansvarlige for alle passasjerer som bruker belter. Hvis trukket over, er det sjåføren som vil bli belastet for ikke å sikre at setebelter alltid brukes.
Som med andre steder i USA, er drikkkjøring strengt forbudt. Du vil bli trukket over og ladet hvis du prøver å drikke mens du kjører.
Amerikanske biler kjører på høyre side av veien. Bruk bare venstre kjørefelt mens du utfører overtakende manøvrer.
Barn under 12 år kan ikke sitte i bilens fremre sete. Også alle barn under 8 år må ha bilsete eller booster sete for å kunne reise.

Ting å gjøre i Fort Lauderdale

Museum of Science and Discovery – Et stort utvalg av interaktive attraksjoner sikrer at dette museet forblir enormt populært blant turister til byen.
Fort Lauderdale Beach – En enormt populær strand med svært pittoresk utsikt og vakre gylne senger.
Tropisk seiling – Opplev spenningen med seiling, med profesjonelle leksjoner i det vakkert klare havet.

Restauranter i Fort Lauderdale

Thai Spice – 1514 E. Commercial BLVD., Fort Lauderdale, FL 33334-5751
Biff 954 – 401 N Fort Lauderdale Beach Blvd, Fort Lauderdale, FL 33304-4205 (Bayshore Blvd.)
Llios – 505 N Fort Lauderdale Beach Blvd, Innenfor Hilton Resort, Fort Lauderdale, FL 33304

Tilbakemeldinger fra kunder

Jeg bestilte leiebil på Leiebilpriser.no. Med kun et par tastetrykk fikk jeg en enkel og god oversikt over tilbud på leiebil i Alicante, og kunne velge den bilen som passet meg best. Anbefales.

Monica Remøy

Finansiell rådgiver, Nordea

Følg oss på Facebook!

Om oss

Leiebilpriser.no er en gratis, uforpliktende søketjeneste. Vi sammenligner bilutleie fra over 1500 ulike selskaper i hele verden for å finne beste pris. 

Våre partnere