Leiebil Thessaloniki

Søk, sammenlign og spar penger på utleiebil. Beste priser.

Spar inntil 75% på leiebil Thessaloniki

Finn beste og billigste leiebil til ditt bruk. Garantert lave priser.

Populære bilklasser i Thessaloniki

Liten

Hyundai i10 eller lignende
MINI

Medium

Ford Fiesta eller lignende
ØKONOMI

Stor

Ford Focus C-Max eller lignende
5-SETERS TRANSPORTTJENESTER

Økonomi

Volkswagen Polo eller lignende
ØKONOMI

SUV

Opel Mokka eller lignende
SUV

Luksus

Audi A6 eller lignende
LUKSUS / PREMIUM

Leiebilpriser.no er en gratis, uforpliktende søketjeneste. Vi sammenligner bilutleie fra over 2000 ulike selskaper i hele verden for å finne beste pris. Ved å bestille leiebil i Alicante i dag, kan du spare inntil 75%. Søk nå, og sammenlign priser.

R

Gratis avbestilling

R

Gratis endring

R

Hjelp ved motorstopp

R

Ingen kortgebyr

De mest populære utleiestasjonene i Thessaloniki

 

Leiebil Thessaloniki

Thessaloniki er den nest største byen Hellas, med mange turister besøker hvert år for å se underverkene den har å tilby. Omgitt av bygninger og landemerker som minne oss om historien den har opplevd, er det også en blanding av moderne storbykarisma. Sittende rett ved det egeiske havets termiske gulf, er Thessaloniki også en viktig internasjonal havn. Mens du vandrer rundt i byen, kan du se restene av de bysantinske, romerske og osmanske imperier som bygde byen for mange år siden.

Ankomst Thessaloniki flyplass

Thessaloniki internasjonale flyplass er den nest største flyplassen i Hellas, og serverer omtrent fem millioner passasjerer i året. Selve flyplassen er veldig lett å navigere og består av tre etasjer. Første etasje huser ankomst, gjør navigering til bagasje krav og bilutleie området raskt og enkelt. Første etasje er der alle avgangsterminaler er plassert, og på grunn av størrelsen på flyplassen er det best å dukke opp to timer før flyturen. Den øverste etasjen er hvor alle butikker og restauranter ligger, og gir deg mange muligheter for å passere tid på å vente på flyet ditt.

Hvis du bestemmer deg for å leie bil, være trygg på at reisende har hatt hyggelige opplevelser med hvert utleiefirma på flyplassen. Det anbefales imidlertid at hvis du bestiller online, ring og bekreft bestillingen.

Hvordan er det å kjøre i Thessaloniki ?

Kjøring i Thessaloniki er generelt lett, men disse tipsene vil sikre at din opplevelse blir knirkefri.

 • Kjøring i Thessaloniki er generelt lett, men disse tipsene vil sikre at din opplevelse er en bris.

 • Betal for å parkere på parkeringsplasser, det er billig og sikrer at du ikke blir bøtelagt for ved et uhell å parkere ulovlig.

 • Ikke forlat verdisaker i bilen din. Thessaloniki har ikke høy kriminalitet, men det er bedre å være trygg enn beklager.

 • Lokalbefolkningen har en tendens til å dobbeltparkere, ikke følg det eksempelet som det er ulovlig.

 • Motorsykler og scootere er overalt, pass på dem som du pleier å veve inn og ut av trafikken med varierende hastigheter.

 • Som med alle større byer er det tilrådelig å holde seg utenfor bysentrene i topptimer.

 • Når du parkerer, prøv å parkere vekk fra folk hvis mulig, da lokalbefolkningen kan dobbeltparkere deg og blokkere deg.

 • Trafikk fra høyre har rett til rette, med mindre det er et stoppskilt.

 • Personen i rundkjøringen må gi rett vei til folk som kommer inn i rundkjøringen.

 • I sentrum er noen av veiene allerede smale, og så har biler parkert på begge sider av gaten. Dette gjør det så bare på bil kan kjøre langs den gaten, det er også fotgjengere som krysser tilfeldig steder, så vær våken.

Ting å gjøre i Thessaloniki

 • Ladadika– Ta en spasertur gjennom tiden ned denne brosteinsgaten omgitt av eldre bygninger og lokalt eide butikker, mens du blir serenaded av levende musikk.
 • The Modiano Market– Et livlig lokalt marked tilbyr mange lokalt eide butikker med alt du noensinne kunne håpe å kjøpe. Det er kjent for sine mat og vennlige butikkeiere, dette er et must for folk som ønsker å oppleve litt av Thessaloniki kultur. Markedet lukker 4 pm, så kom dit tidlig.
 • The Greek Agora and Roman Forum– Gå gjennom Thessaloniki historie og se hva denne utrolige byen bruker til å være, mens du får en ny forståelse for hva det har blitt. Ruinene er godt bevart, men de er ikke alltid åpne og vanligvis i nærheten av 3 pm. Det er en god ide å ringe eller gå online og sjekke tider før du går over.

Gode restauranttips Thessaloniki

 • Palati3 Ladadika | Morihowou Square, Thessaloniki 54625,Greece.En livlig restaurant som serverer fantastisk, tradisjonell mat, mens stemningen på stedet er satt av levende musikk som spilles på daglig basis. Reisende og lokalbefolkningen liker å like dette stedet, mens du ser på tjenesten som svært oppmerksomme.
 • Bougatsa BantisPanagias Faneromenis 33 | Kalithea, Thessaloniki54632, Greece. Dette sjarmerende, familieeide bakeri har en vennlig atmosfære og god mat. Med mange alternativer å velge mellom kan du være trygg på at alt du bestiller ikke bare vil bli deilig, men vil også komme i stor del og til en svært lav pris.
 • Rouga28, Karipi, Thessaloniki, Greece. Vurderinger har vært eksepsjonelle for denne restauranten med sin tradisjonsrike mat, som kommer i store deler, til en bra pris, og med utmerket service.
   

Tilbakemeldinger fra kunder

Jeg bestilte leiebil på Leiebilpriser.no. Med kun et par tastetrykk fikk jeg en enkel og god oversikt over tilbud på leiebil i Alicante, og kunne velge den bilen som passet meg best. Anbefales.

Monica Remøy

Finansiell rådgiver, Nordea

Følg oss på Facebook!

Om oss

Leiebilpriser.no er en gratis, uforpliktende søketjeneste. Vi sammenligner bilutleie fra over 1500 ulike selskaper i hele verden for å finne beste pris. 

Våre partnere