Leiebil Brisbane

Søk, sammenlign og spar penger på utleiebil. Beste priser.

✓ Fri kilometer

✓ Forsikring inkludert

✓ Gratis endring og kansellering

✓ Hjelp ved motorstopp

Kjente leiebilselskaper. Bredt utvalg. Spar penger!

Populære bilklasser i Brisbane

Liten

Hyundai i10 eller lignende
MINI

Medium

Ford Fiesta eller lignende
ØKONOMI

Stor

Ford Focus C-Max eller lignende
5-SETERS TRANSPORTTJENESTER

Økonomi

Volkswagen Polo eller lignende
ØKONOMI

SUV

Opel Mokka eller lignende
SUV

Luksus

Audi A6 eller lignende
LUKSUS / PREMIUM

Leiebilpriser.no er en gratis, uforpliktende søketjeneste. Vi sammenligner bilutleie fra over 2000 ulike selskaper i hele verden for å finne beste pris. Ved å bestille leiebil i Brisbane i dag, kan du spare inntil 75%. Søk nå, og sammenlign priser.

R

Gratis avbestilling

R

Gratis endring

R

Hjelp ved motorstopp

R

Ingen kortgebyr

De mest populære utleiestasjonene i Brisbane

På jakt etter leiebil i Brisbane?

Å leie bil hos leiebilpriser.no er enkelt og praktisk. Bare fortell oss når du vil hente og slippe av bilen på Brisbane internajonale flyplass.

Som hovedstad i den australske staten Queensland er Brisbane et australsk senter for næringsliv og økonomi, og er en av de travleste byene i Australia, uten å la opp i trafikk eller fotgjenger tall i løpet av dagen.

En stadig mer populær australsk destinasjon for utenlandske besøkende, mangfoldet i byen er ikke så vanlig som i andre store australske turistbyer, som Perth eller Melbourne, og det er en tydelig australsk følelse for Brisbane, som ikke alltid er merkbar i andre store byer.

Brisbane har opprettholdt en sterk lokaløkonomi og forsøker å utvide sin kulturelle oppsummering ved å investere penger i både turisthandel og mangfoldighetsprogrammer, som planlegger å konkurrere med Sydney, Perth, etc., for utenlandske besøkendeattraksjon i de neste 5-10 årene.

Brisbane flyplass

Brisbane Airport er den primære flyplassen som serverer Brisbane, og er den tredje største flyplassen i Australia. Ligger bare 12 km fra sentrum, vil drosjer fra flyplassen til sentrum av Brisbane sannsynligvis koste rundt $ 18 – $ 21.

Det er uunngåelig et stort volum trafikk som går gjennom flyplassen hver dag, og flyplassprosessene kan være omsorgsfullt lange i travlere tider, til tross for den beste innsatsen til den typiske jovial flyplasspersonalet.

Bilkøer er imidlertid blant de laveste i Australia, og når du har ankommet gjennom bagasjen, bør du være på vei ut i leiebilen din på kort tid.

Flyplassen er veldig imponerende, med et stort utvalg av spisesteder og kjøpesentre, hvorav de fleste er rimelig priset med internasjonale flyplassstandarder.

Hvordan er det å kjøre i Brisbane?

Høye trafikknivåer i Brisbane kan gjøre kjøring i byen en ganske komplisert oppgave for førsteklasses drivere til Australia, spesielt i høyeste trafikk timer når byen er på sitt travleste.

Når det gjelder parkeringsplass, tillater mange parkeringsmålere bare et kort opphold, men vil fortsette å ta med mynten uten å gi refusjon.

Sørg for at du forstår hvert maksimumsopphold og ikke bruke mer penger som du må. Husk å lese retningslinjene for hver meter nøye for å unngå å bli fanget ut.

Gode Tips

  • Kjører er ansvarlige for alle passasjerer som bruker belter. Hvis trukket over, er det sjåføren som vil bli belastet for ikke å sikre at setebelter alltid brukes.
  • Som med andre steder i Australia, er drikkkjøring strengt forbudt. Du vil bli trukket over og ladet hvis du prøver å drikke mens du kjører.
  • Australske biler kjører på venstre side av veien. Bruk bare den riktige banen mens du utfører overtakende manøvrer.
  • Barn under 12 år kan ikke sitte i bilens fremre sete. Også alle barn under 8 år må ha bilsete eller booster sete for å kunne reise.

Attraksjoner i Brisbane

  • Lone Pine Koala Sanctuary – En hyllest til en Australias mest populære skapninger, koalaen.
  • XXXX Brewery Tour – Ta en guidet tur rundt i en Australias mest elskede bryggeri.
  • Story Bridge Adventure Climb – Broklatring over Story Bridge.

Restauranter i Brisbane

  • Bird’s Nest Restaurant – Shop 5, 220 Melbourne Street, South Brisbane, Brisbane, Queensland 4101, Australia
  • Montrachet – 224 Given Terrace, Paddington, Brisbane, Queensland, Australia
  • Sono Japanese Restaurant – Level 1, 39 Hercules St Hamilton, Brisbane, Queensland 4007, Australia

Tilbakemeldinger fra kunder

Jeg bestilte leiebil på Leiebilpriser.no. Med kun et par tastetrykk fikk jeg en enkel og god oversikt over tilbud på leiebil i Alicante, og kunne velge den bilen som passet meg best. Anbefales.
Monica Remøy

Finansiell rådgiver, Nordea

Følg oss på Facebook!

Om oss

Leiebilpriser.no er en gratis, uforpliktende søketjeneste. Vi sammenligner bilutleie fra over 1500 ulike selskaper i hele verden for å finne beste pris. 

Våre partnere