Leiebil Edinburgh

Søk, sammenlign og spar penger på utleiebil. Beste priser.

✓ Fri kilometer

✓ Forsikring inkludert

✓ Gratis endring og kansellering

✓ Hjelp ved motorstopp

Kjente leiebilselskaper. Bredt utvalg. Spar penger!

Utvalgte leiebilselskap i Edinburgh

Populære bilklasser i Edinburgh

Liten

Hyundai i10 eller lignende MINI

Medium

Ford Fiesta eller lignende ØKONOMI

Stor

Ford Focus C-Max eller lignende 5-SETERS TRANSPORTTJENESTER

Økonomi

Volkswagen Polo eller lignende ØKONOMI

SUV

Opel Mokka eller lignende SUV

Luksus

Audi A6 eller lignende LUKSUS / PREMIUM

Fire korte fakta om Edinburgh og leiebiltips

Utleiestasjoner i Edinburgh

Det er en rekke utleieselskap i Edinburgh; Sixt Car hire Edinburgh waverly, Sixt car hire Edinburgh, Budget car hire, Europcar Edinburgh Waverley Railway Station, Europcar Edinburgh Leith, Easirent Car Hire Edinburgh City, Hertz – Edinburgh City Centre, Easirent Car hire Edinburgh city, Hertz Edinburgh, Europcar Edinburgh West, Arnold Clark Car & Van rental, Avis car hire

Populære måneder å besøke

Fra juli – september

Populære attraksjoner

Edinburgh Castle, Arthur’s seat, Palace of Holyroodhouse

Måneder med mest nedbør

Oktober

Bilutleie Edinburgh

Leiebilpriser.no sammenligner priser fra en rekke norske og internasjonale leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på utleiebil i Edinburgh inkluderer  fri kilometer, gratis endring og nødvendige bilforsikringer.

Vi har oversikten enten du skal ha leiebil med syv seter eller en firhjulstrekker til det Skotske landeveiene. Sammenlign pris på bilutleie i Edinburgh fra Avis, Hertz, Budget, Sixt, Europcar og mange flere utleieselskaper.

Billig leiebil i Edinburgh

Vi har gode priser på leiebil og ofte rabatter på prisene. Er du heldig kan du få opp i mot 20-30%. Så enten du skal leie bil privat eller via firmaet er det mye penger å spare på utleiebil hos oss. Etter du har funnet ønsket utleiebil vil du få en e-post av oss med kvittering og bookingnummer.

Du kan fint avbestille eller endre leiebilbookingen om du gjør det innenfor angitt tid. Mer informasjon om dette finner du i menyen under “endre” eller “avbestill” din leiebil.

Fakta om Edinburgh

Hovedstaden i Skottland, Edinburgh er den syvende største og mest folkerike byen i Storbritannia. Med sitt sterkt kulturelle omdømme og stolte historie, er byen også hjem til National Museum of Scotland, The National Gallery of Scotland og National Scottish Library. Det er en uhyre populær by, spesielt for folk med historiske og kulturelle interesser. 

Gatetårn Edinburgh

Byen er også hjemmet til den svært populære Edinburgh Festival. Den arrangeres på årlig basis, og trekker millioner av globale besøkende.  Med alle som kommer til byen i denne perioden resulterer det i en overbevisende blanding av flerkulturelt mangfold og underholdning, rettet mot alle aldersgrupper.

Til tross dette er Edinburgh kjent som en stille og reflektert by.

Med sine fantastiske arkitektoniske strukturer, grøntområder, sandstrender og fjellandskap, er det en by full av skjønnhet og tilbyr det perfekte bakteppet for din ferie.

Ankomst Edinburgh lufthavn

Som den største og travleste flyplassen i Skottland, er Edinburgh Airport også den syvende travleste flyplassen i hele Storbritannia. Den ligger bare 5 km fra sentrum av Edinburgh. Drosjer fra flyplassen til sentrum er sannsynlig å belaste deg mellom $8-$12 for reisen.

Kjøring i Edinburgh

En av Skottlands mest tilgjengelige og lett å navigere byer, kjøring i Edinburgh kan være svært avslappende og hyggelig, spesielt i den skotske landsbygda, hvor lange strekninger av åpen vei gir den perfekte bakgrunnen for din reise.

Å kjøre i Edinburgh sentrum kan imidlertid være litt tregere. Med sine mange svingete gater og trange hjørner, kan trafikken vokse spesielt dårlig på peak-trafikk timer, når visse deler av byen jevnlig kommer til en stillstand.Syklist i Edinburghs gater

Dette gjelder spesielt under den årlige Edinburgh Festival, og det er tilrådelig å bruke offentlig transport i disse tider, som trafikk nivåer på veiene kan vokse nesten uutholdelig.

Ting å gjøre i Edinburgh

Restauranter i Edinburgh

Disse restauranter er populær blant reisende.

  • Timberyard10 Lady Lawson St, Edinburgh EH3 9DS, United Kingdom
  • Social Bite – 131 Rose Street & 89 Shandwich Place, Edinburgh, Scotland
  • Locanda De Gusti – 102 Dalry Road, Edinburgh, EH11 2DW, Scotland

Leiebiltyper tilgjengelig i Edinburgh

  • 7 seter leiebil Edinburgh
  • 9 seter leiebil Edinburgh
  • Leie minibuss Edinburgh
  • Leiebil 4×4 Edinburgh
  • Luksus leiebil Edinburgh

Leiebil Edinburgh pris

Ved å benytte søkemotoren ovenfor kan du finne priser på utleiebil i Edinburgh og omegn. Sammenlign priser fra de fire ulike bilutleiestede på Edinburgh flyplass, Edinburgh lufthavn eller i Edinburgh sentrum.

 

Følg oss på Facebook!

Om oss

Leiebilpriser.no er en gratis, uforpliktende søketjeneste. Vi sammenligner bilutleie fra over 1500 ulike selskaper i hele verden for å finne beste pris. 

Våre partnere