Leiebil Ålesund

Søk, sammenlign og spar penger på utleiebil. Beste priser.

✓ Fri kilometer

✓ Forsikring inkludert

✓ Gratis endring og kansellering

✓ Hjelp ved motorstopp

Kjente leiebilselskaper. Bredt utvalg. Spar penger!

De mest populære utleiestasjonene i Ålesund

Utvalgte leiebilselskap i Ålesund

Populære bilklasser i Ålesund

Liten

Hyundai i10 eller lignende MINI

Medium

Ford Fiesta eller lignende ØKONOMI

Stor

Ford Focus C-Max eller lignende 5-SETERS TRANSPORTTJENESTER

Økonomi

Volkswagen Polo eller lignende ØKONOMI

SUV

Opel Mokka eller lignende SUV

Luksus

Audi A6 eller lignende LUKSUS / PREMIUM

Fire korte fakta om Ålesund og leiebiltips

Utleiestasjoner i Ålesund

Det er en rekke utleiestasjoner i Ålesund: Budget bilutleie Ålesund, Avis Leiebil Ålesund, Sydsiden Bilutleie A/S, Hertz Ålesund, Hertz Ålesund lufthavn, Budget bilutleie Ålesund airport, Avis leiebil, Sixt bilutleie

Populære måneder å besøke

Fra mai til september

Populære attraksjoner

Atlanterhavsparken, Jugendstilbyen, Alnes fyr, Aksla utsiktspunkt

Måneder med mest nedbør

Desember, januar og februar

Bilutleie Ålesund

Leiebilpriser.no sammenligner priser fra en rekke norske og internasjonale leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på utleiebil i Ålesund inkluderer  fri kilometer, gratis endring og nødvendige bilforsikringer.

Vi har oversikten enten du skal ha leiebil med tilhengerfeste, leiebil til bryllup, en varebil eller trenger en bil til flytting i Ålesund er du kommet på riktig plass. Sammenlign pris på bilutleie i Ålesund fra Avis, Hertz, Budget, Sixt, Europcar og mange flere utleieselskaper.

Billig leiebil i Ålesund

Vi har svært gode priser på bilutleie og ofte rabatterte pruser. Er du heldig kan du få opp i mot 20-30%. Eenten du skal leie bil privat eller via firmaet er det mye penger å hente på utleiebil hos oss. Etter du har funnet ønsket bil vil du motta en e-post av oss med kvittering og bookingnummer.

Du kan fint avbestille eller endre leiebilbookingen om du gjør det innenfor angitt tid. Mer informasjon om dette finner du i menyen under “endre” eller “avbestill” din leiebil.

LES også : Leiebil Vigra

Fakta om Ålesund

Ålesund er en kommune i Møre og Romsdal fylke og innbefatter Ålesund by og flere nærliggende øyer. Ålesund er kjent for stor eksportrettet næringsliv.

Per 1 januar 2018 hadde Ålesund 52 626 innbyggere.

Næringslivet i Ålesund er både lokalt og nasjonalt, men ikke inst internasjonalt. Byen er tuftet på fiske og fangst. Ålesund står sentralt i et svært spennende marint og maritimt område. Regionen er verdensledende innenfor dette området, og det er ikke uten grunn at  landets største fiskebedrifter og oppdrettsselskaper holder til nettopp her. Ålesund er Norges største fiskerihavn, Norges tredje største containerhavn og Norges fjerde største eksporthavn.

Turister som besøker Ålesund er der først og fremst for å oppleve den storslåtte naturen med de mektige fjellene og fjordene.  Geirangerfjorden er ikke langt unna, og er en av Norges mest besøkte fjorder. Atlanterhavsakvariet er dessuten en av Norges flotteste akvarium som viser frem det beste fra det kalde farvann. Ålesund er også en undervurdert vinterdestinasjon.

Geirangerfjorden

Norges flotteste fjord

Geirangerfjordenen er ofte omtalt som den flotteste av Norges fjorder. Med sine majestetiske fjell, ville fossefall og fraflyttede fjellgårder regnes den som selve juvelen, og er nok noe av grunnen til at den er å finne på UNESCOs verdensarvliste.

Fjorden er lett tilgjengelig fra Ålesund by med leiebil.

Båttur anbefales på det sterkeste.  Bli inspirert, og gå tur i det vakre omgivelsene. Kanskje kajakktur kan vurderes?

 Strandafjellet

Strandafjellet er et skianlegg i Møre og Romsdal, ca. halvannen times kjøring fra Ålesund sentrum. Anlegget ble av VG trukket frem som Norges beste for offpist-kjøring. Seks heiser (to stolheiser), gondol, terrengbark, og avgrenset barneområde. Hele 18 preparerte nedfarter, og vinterentusiasten kan virkelig få bryne seg her! 

Leiebil Strandafjellet

Utvalgte leiebiltyper som er tilgjengelig i Ålesund

  • Leiebil Ålesund varebil
  • Leiebil bryllup Ålesund
  • Leiebil med hengerfeste Ålesund
  • Porsche leiebil i Ålesund
  • Bilutleie Ålesund flyttebil
  • 7 seter leiebil Ålesund
  • 9 seter leiebil Ålesund
  • Leie minibuss Ålesund
  • Leiebil 4×4 Ålesund
  • Luksus leiebil Ålesund

Leiebil Ålesund pris

Ved å benytte søkemotoren ovenfor kan du finne priser på utleiebil i Ålesund og omegn. Sammenlign priser fra de fire ulike bilutleiesteder på Ålesund flyplass, Ålesund lufthavn eller i Ålesund sentrum.

 

Følg oss på Facebook!

Om oss

Leiebilpriser.no er en gratis, uforpliktende søketjeneste. Vi sammenligner bilutleie fra over 1500 ulike selskaper i hele verden for å finne beste pris. 

Våre partnere