Leiebil Svolvær

Søk, sammenlign og spar penger på utleiebil. Beste priser.

✓ Fri kilometer

✓ Forsikring inkludert

✓ Gratis endring og kansellering

✓ Hjelp ved motorstopp

Kjente leiebilselskaper. Bredt utvalg. Spar penger!

Utvalgte leiebilselskap i Svolvær

Populære bilklasser i Svolvær

Liten

Hyundai i10 eller lignende MINI

Medium

Ford Fiesta eller lignende ØKONOMI

Stor

Ford Focus C-Max eller lignende 5-SETERS TRANSPORTTJENESTER

Økonomi

Volkswagen Polo eller lignende ØKONOMI

SUV

Opel Mokka eller lignende SUV

Luksus

Audi A6 eller lignende LUKSUS / PREMIUM

Fire korte fakta om Svolvær og leiebiltips

Utleiestasjoner i Svolvær

Det er fire utleiestasjoner i Svolvær; Sixt Bilutleie Svolvær Lufthavn, Avis Bilutleie Svolvær, Hertz Svolvær, Avis Bilutleie Svolvær Lufthavn

Populære måneder å besøke

Fra juni til sepember

Populære attraksjoner

Magic Ice Lofoten, Svoværgeita, Nordnorsk Kultursenter, Fløya, Norsk krigsminnemuseum

Måneder med mest nedbør

Oktober, november, desember

Bilutleie Svolvær

Leiebilpriser.no sammenligner priser fra en rekke norske og internasjonale leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på utleiebil i Svolvær inkluderer  fri kilometer, gratis endring og nødvendige bilforsikringer.

Vi har oversikten enten du skal ha leiebil med tilhengerfeste, leiebil til bryllup, en varebil eller trenger en bil til flytting i Svolvær er du kommet på riktig plass. Sammenlign pris på bilutleie i Svolvær fra Avis, Hertz, Budget, Sixt, Europcar og mange flere utleieselskaper.

Billig leiebil i Svolvær

Vi har gode priser på leiebil og ofte rabatter på prisene – i noen tilfeller opp mot 20-30%. Så enten du skal leie bil privat eller via firmaet er det mye penger å spare på utleiebil hos oss. Etter du har funnet ønsket utleiebil vil du får en e-post av oss med kvittering og booking nummer.

Du kan selv avbestille eller endre leiebilbookingen om du gjør det innenfor angitt tid. Mer informasjon om dette finner du i menyen under “endre” eller “avbestill” din biluteleie.

Fakta om Svolvær

Svolvær (samisk: Spållavuolle eller Suolu-vær = «Øy-været») er administrasjonssenteret i Vågan kommune i Nordland og har 4720 innbyggere (jarnuar 2018).  Byen har daglig anløp av Hurtigruten, og daglig avgang med hurtigbåt til Bodø og Hamarøy. Svolvær lufthavn, Helle har daglige avganger til Bodø og Oslo.

Svolvær er kjent som porten til Lofoften, og byen lever derfor av turisme i utvalgte måneder. Vågan kommune er også en av Norges store oppdrettskommuner. Eksportverdi var på 550 millioner kroner i 1994.

En av de mest kjente fjelltoppene ved Svolvær er Svolværgeita, som er Svolværs kjennemerke og første gang ble besteget i 1910. Et annet fjell er Vågakallen, som ligger mellom Kabelvåg og Henningsvær, som med sine 942 moh. skuer ut over sitt rike, Lofoten og Lofothavet.

Utvalgte leiebiltyper som er tilgjengelig i Svolvær

  • Leiebil Svolvær varebil
  • Leiebil bryllup Svolvær
  • Leiebil med hengerfeste Svolvær
  • Bilutleie Svolvær flyttebil
  • 7 seter leiebil Svolvær
  • 9 seter leiebil Svolvær
  • Leie minibuss Svolvær
  • Leiebil 4×4 Svolvær

Leiebil Svolvær pris

Ved å benytte søkemotoren ovenfor kan du finne priser på utleiebil i Svolvær og omegn. Sammenlign priser fra de fire ulike bilutleiestede i Svolvær flyplass, Svolvær lufthavn eller Svolvær sentrum.

Følg oss på Facebook!

Om oss

Leiebilpriser.no er en gratis, uforpliktende søketjeneste. Vi sammenligner bilutleie fra over 1500 ulike selskaper i hele verden for å finne beste pris. 

Våre partnere