Leiebil Reus

Søk, sammenlign og spar penger på utleiebil. Beste priser.

Spar inntil 75% på leiebil Reus

Finn beste og billigste leiebil til ditt bruk. Garantert lave priser.

 

Populære bilklasser i Reus

Liten

Hyundai i10 eller lignende
MINI

Medium

Ford Fiesta eller lignende
ØKONOMI

Stor

Ford Focus C-Max eller lignende
5-SETERS TRANSPORTTJENESTER

Økonomi

Volkswagen Polo eller lignende
ØKONOMI

SUV

Opel Mokka eller lignende
SUV

Luksus

Audi A6 eller lignende
LUKSUS / PREMIUM

Leiebilpriser.no er en gratis, uforpliktende søketjeneste. Vi sammenligner bilutleie fra over 2000 ulike selskaper i hele verden for å finne beste pris. Ved å bestille leiebil i Reus i dag, kan du spare inntil 75%. Søk nå, og sammenlign priser.

R

Gratis avbestilling

 
R

Gratis endring

 
R

Hjelp ved motorstopp

 
R

Ingen kortgebyr

 

De mest populære utleiestasjonene i Reus

 
 

Bilutleie Reus flyplass

Gå gjennom leiebil vurderinger, ta deg tid til en god leiebil sammenligning og deretter reservere en leiebil som passer til dine behov! Ha en flott tur til Reus, Spania!

På leiebilpriser.no finner du ikke bare de mest fristende prisene, men også bilutleieforsikring og bilutleie tips for et herlig opphold i Reus, Spania. Gi oss beskjed når reisen din vil være, og vi vil få deg den beste leiebilen på Reus Airport!

Reus er en vakker by, hovedstad i Baix Camp-området. Den ligger i Tarragona-distriktet i Catalonia, Spania. Gjennom årene har bosetningen vært en viktig produsent av brennevin og vin. I dag er det kjent for den kommersielle aktiviteten, mulighetene for å trene klatring og sommerferie rundt Costa Daurada og spesielt feriestedet Salou. En stor del av ferierende kommer fra Russland, Frankrike og også Holland. Byen Reus ligger også like ved en av de største fornøyelsesparkene i Europa – Port Aventura.

Byen Reus er også fødestedet til den mye talentfulle arkitekten Antoni Gaudi, som har forlatt mange vakre bygninger i Barcelona, ​​inkludert den uferdige Sagrada Familia.

Ankomst Reus flyplass

Reus flyplass ligger ca 3 km utenfor byen i sør-østlig retning, og ligger ca 13 km fra Tarragona sentrum. Den håndterer fly fra Ryanair til Stansted og Luton flyplasser i London, Liverpool og Dublin, Glasgow, Frankfurt og Memmingen. En gang på Reus flyplass kan reisende få flyplasstransport eller flyplassutleie til Barcelona, ​​Salou, La Pineda, Cambrils og Port Aventura. Reisende kan også gjøre bilreservasjon, som kan gjøres på forhånd via nettstedet airportcarrental365 som videre gir leiebil forsikring.

Reus Lufthavn har gjennomgått en seriøs vekst de siste årene etter at den ble en operativ base for Ryanair-flyselskapet. Flyplassen er også en base for charterflyene om sommeren, hovedsakelig fra Storbritannia, andre europeiske steder og Nord-Afrika. Flyplassen har forbedret sine fasiliteter og har en ny bygning for innsjekking lokalisert mellom ankomster og avganger. En annen flyplass som serverer området, er Barcelona flyplass.

Kjører i Reus

Kjøring i Reus er gjort i henhold til samme regler som i resten av Spania. Stasjonen er på den riktige måten og sjåførene bør være forsiktige når de overhaler, og etterlater nok plass mellom bilene. Sikkerhetsbelte foran og bak er obligatorisk. Landet har strenge drikkdriftlover og de nye drivere er forbudt å drikke og kjøre.

Te hastighetsgrenser er implementert og radarfeller er ofte satt. På noen av motorveiene økes hastighetsgrensen fra 120 km / t til 130 km / t, men innenfor byene reduseres hastighetsgrensen fra 30 km / t til 20 km / t. Kjøring i flip-flops er også forbudt. Førstehjelps barn er nødvendig i bilen, men er ikke obligatorisk å ha.

Ting å gjøre og se i Reus

Byen Reus har tiltalende bygninger av katalansk modernistisk stil av arkitektene Pere Caselles I Tarrasts, Lluis Domenech I Montaner, Pere Domenech Roura. Og selv om den berømte katalanske arkitekten Antoni Gaudi ble født her, er det ingen bygninger i byen designet av ham. Blant de stedene som fortjener å bli sett her er:

Andre serverdigheter som er verdt å besøke:

I byen Reus finner man flotte små hoteller og herberger, samt store hoteller fra kjente hotellkjeder. Som i alle andre byer i Spania er alternativene for å spise ute og underholdning i denne oppgjøret mange, og maten som kan prøves er svært velsmakende.

Byen Reus har videre et roller hockey lag av stor betydning for Spania, samt et forening fotballag.

Tilbakemeldinger fra kunder

Jeg bestilte leiebil på Leiebilpriser.no. Med kun et par tastetrykk fikk jeg en enkel og god oversikt over tilbud på leiebil i Alicante, og kunne velge den bilen som passet meg best. Anbefales.
Monica Remøy

Finansiell rådgiver, Nordea

Følg oss på Facebook!

Om oss

Leiebilpriser.no er en gratis, uforpliktende søketjeneste. Vi sammenligner bilutleie fra over 1500 ulike selskaper i hele verden for å finne beste pris. 

Våre partnere