Leiebil Oslo

Søk, sammenlign og spar penger på utleiebil. Beste priser.

✓ Fri kilometer

✓ Forsikring inkludert

✓ Gratis endring og kansellering

✓ Hjelp ved motorstopp

Bilutleie Oslo Lufthavn, gå gjennom en leiebilavtale for å sammenligne leiebiler, og bestill en leiebil som svarer dine behov! 

Trenger du leiebil i Oslo?

Å få en leiebil fra Leiebilpriser.no er enkelt. Fortell oss om dine planer om å plukke opp og slippe av bilen på Oslo Lufthavn, og vi kan hjelpe deg!

Den tredje største byen i Skandinavia, Oslo er også hovedstaden og den største byen i Norge. Dens status er for et økonomisk, politisk og kulturelt senter i landet. Siden Oslo sprer seg over et område på 453 kvm, gjør dette den til verdens største hovedstad, og siden det meste er skog, er det også den grønneste, hvor lokalbefolkningen og reisende får muligheten til å holde seg nær naturen.

Oslo er amfiteartisk plassert, med sentrum som ligger i midten og alle boligområder ligger oppoverbakke og rundt i alle retninger. Det er et senter for maritim handel i Europa og hjemsted for noen av verdens største rederier. Det er også en pilotby for Europarådet.

Når du ankommer Oslo lufthavn

Siden den er stor i størrelse, er Oslo betjent av tre flyplasser, og disse er:

Oslo Lufthavn (Gardermoen) – den største og en hovedinternasjonal inngangsport til Norge. Denne flyplassen ligger 47 km utenfor sentrum og er den sjette største innenlandske flyplassen i Europa. Oslo Lufthavn er navet for skandinaviske fly, Norwegian Air Shuttle og Wideroe. Sandefjord Flyplass (Torp), plassert 110 km fra byen som serverer lavprisflyselskapene. Moss Flyplass (Rygge), som betjener lavprisbærerne. Oslo Lufthavn tilbyr alle fasiliteter som trengs av de reisende, inkludert flyplasstransport og flyplassutleie. Mange av leiebilfirmaene har egne kontorer der. Utmerkede bilutleiefirmaer for å utforske Oslo er tilgjengelige fra nettstedet leiebilpriser.no.

Kjøring i Oslo

Noen av motorveiene går gjennom Oslo sentrum og andre passerer i tunneler. Hovedveiene som brukes i Oslo er E18 og European Route E6. I tillegg er det tre ringveiene. Siden det er mange trikker, er det viktig å parkere leiebilen langt fra skinnene.

Kjørere av leiebil bør vite at de vil bli belastet hver gang de kjører inn i byen. Alle tollplazas i Oslo er automatiske og kjøretøyene skal kjøre gjennom og ikke stoppe. Driverne vil bli belastet på deres AutoPass-tag.

Den generelle hastighetsgrensen i Oslo er 80 km/t, med 50 km/t tillatt i byene og landsbyene. Trafikken er rolig og førerne er godt disiplinert og overbevisende lovene. Reglene håndheves strengt og botene utstedes for risikabel kjøring.

[wdi_feed id=”7″]

Ting å gjøre og se i Oslo

Oslo er en veldig vakker by og har mye å tilby de reisende. Som det er en stor by, er den fineste og mest komfortable måten å utforske den, ved å organisere en leiebil. Her er landemerkene i Oslo som ikke bør gå glipp av:

  • Det kongelige slott med innvendige turer om sommeren. Billetter til turen skal kjøpes på forhånd fra et postkontor.
  • Oslo katedral har nylig blitt renovert. Den ligger på torget Stortorget, og er et senter for ettertanke og medfølelse.
  • Opera Huset med sin moderne arkitektur, formet som en isbre eller et skip og gir et fantastisk inntrykk. Om sommeren kan turister klatre opp på marmorbakken og nyte en flott utsikt mot Oslo.
  • Universitetet i Oslo, som for øyeblikket er vert for Det juridiske fakultet, har konserter arrangert i den praktfulle Universitetet Aula, med 11 av Edvard Munchs bilder.
  • Munch Museum, med malerier av den norske maleren Edward Munch.
  • Nasjonalgalleriet, avslørende en stor del norsk kunst fra den nasjonal-romantiske perioden, og også noen kunst fra internasjonale kunstnere.
  • Nobels fredssenter, med konfronterende utstillinger og også en interessant utstilling for hver vinner av Nobels fredspris.