Leiebil Italia

Søk, sammenlign og spar penger på utleiebil. Beste priser.

 

Leiebil Italia

Søk og sammenlign priser på leiebiler. Vi gir deg de beste avtalene med alle nødvendige forsikringer samt ubegrenset kjørelengde. Bestill leiebil i dag, og få helt opp til 40 % avslag.  Har du feriehus i Italia, eller reiser du kanskje for første gang? Oppdag Spania på din måte! På Leiebilpriser.no er det enkelt å finne det beste og rimeligste bil-alternativet. Vakkert plasserr i Sør-Europa, er Italia blant landene som er på ønskeliste for flest reisende rundt om i verden. Det har mye å gjøre med "støvellandets" mange historiske steder,  men det kan og ha å gjøre med de mange kulturelle arrangementene som er organisert. Ikke minst er det knyttet mye begeistring til lokal produsert mat og vine. Sammen med Hellas er Italia ansett som den vestlige kulturs fødested og er hjemsted for et stort antall av UNESCOS verdensarvsteder. Italia er kjent for sin moteindustri, deilig mat, sine luksuriøse biler og raske motorsykler. Det er også et land med ulike kulturer og dialekter. Landet har en lang og vakker kystlinje, to store fjellkjeder - Apenninene og Alpene, mange alpine innsjøer, etc. Her ligger Vatikanet og San Marino - to uavhengige mini-stater som er omgitt av Italia. Italia grenser til Østerrike og Frankrike, Slovenia og Sveits. Det er omgitt av tyrrenske og Liguriahavet, Middelhavet og Adriaterhavet. To store øyer er også en del av landet, og disse er Sicilia på sørspissen av bagasjen og Sardinia utenfor vestkysten. Siden det er mye å se i Italia, og det er sjarm og autentisk atmosfære selv i de bortgjemte landsbyene, er det en veldig klok ting å gjøre en bilreservasjon hos en av bilutleiefirmaene. Bruk av fristende leiebil avtaler på forhånd er tilrådelig, spesielt under toppen av ferien årstider.

Italias største byer

Det er så mange byer, småbyer og vakre landsbyer i Italia som fortjener å bli sett. Likevel er de mest kjente bosetningene blant turisterne oppført nedenfor, og de er lett tilgjengelige med de tilgjengelige leiebilene.

 • Roma - også kjent som Roma, er Italias hovedstad, som ligner et friluftsmuseum med så mange historiske og kulturelle landemerker.
 • Bologna - en fantastisk by med et gammelt universitet, fylt med kultur, historie, teknologi og god mat.
 • Firenze - dette er en herlig renessansby, som er kjent for sin unike kunst og fantastiske arkitektur.
 • Genova - denne byen spilte en svært viktig rolle i middelalderens maritime republikk; sin havn pleide å bringe inn og fortsatt gjør handel og turisme, arkitektur og kunst.
 • Milano - det er Italias mote hovedstad og et veldig viktig forretningssenter, shopping og handel.
 • Napoli - det er en av de eldste byene i den vestlige verden, med et historisk sentrum som er en del av UNESCOs verdensarvliste. Napoli, som italienerne kaller det, betraktes som fødestedet til pizza også.
 • Pisa - dette er en middelalderlige maritime republikker. Det er attraktivt for reisende i dag for det skjeve tårnet i Pisa.
 • Torino - dette er populære historiske by og industrielle bosetning, hjemmet til FIAT. Det er et sted med mange barokke bygninger.
 • Venezia - uten tvil er dette en av de vakreste byene i Italia, kjent for sin labyrint av små gater og kanaler, historie og kunst. Feriebilen som tilbys på flyplassen i Treviso vil bare være nødvendig for området rundt byen, da den kun er åpen for fotgjengere.

Sjekk ut de beste tilbudene fra flyplassen i Milano .

Å kjøre i Italia

Å kjøre bil i Italia vil være givende som naturen rundt er alltid fantastisk og veldig vakker. Og selv om bilreservasjonen er enkel, kan kjøreprosessen være svært utfordrende som lokalbefolkningen er ganske aggressive sjåfører. Reisende som ønsker å benytte seg av bilutleieselskapene i Italia, bør vite at de lokale myndighetene godtar de førerkort som utstedes av EU-landene. Feriegjester som kommer utenfor Europa, kan bruke sine internasjonale kjøretillatelser. Skiltene som brukes i landet er satt i henhold til EU-standardene. Italia grenser til Østerrike og Frankrike, Slovenia og Sveits, og alle grenser er åpne bortsett fra den med Sveits. I Midt-og Nord-Italia er det et utmerket system med motorveier, mens i Sør-Italia er veisituasjonen ikke så bra. De fleste av motorveiene i Italia kommer med tolls, som avhenger av strekningene og betales på de automatiske maskinene i de blå banene eller via den elektroniske betalingstollsenheten. Hastighet på motorveiene er ikke akseptabelt, og det er en seriøs kontroll over det de siste årene. Trafikken i de store italienske byene er tung og parkering er utfordrende. Det er visse begrensede trafikksoner at ferierende som bruker bilutleie, bør være forsiktige med. Disse sonene er vanligvis i de historiske byområdene, men ikke bare, og er kun tillatt for de autoriserte kjøretøyene. Å gå inn i disse sonene med leiebil kan føre til bøter.

Gode tips 

Reisende som planlegger å bestille en leiebil børl være oppmerksom på at trafikken i bysentrene til tider kan være kaotisk. Kjøringen utenfor byene er alltid hyggelig. Italienerne er kjent som litt små-aggresive sjåfører. Tusister bør prøve å kjøre på tilsvarende måte, og husk å overholde følgende :

 • Den lovlige alderen for kjøring i Italia er 18 år
 • Kjøringen er til høyre, noe som betyr at overtaket er til venstre.
 • Ved kryssinger har kjøretøyene som nærmer seg fra høyre alltid rett til rette.
 • Passasjerene foran og de på baksiden skal bære setebelter.
 • Drikkkjøring anses å kjøre med alkoholinnhold på mer enn 0,5 gram pr. Liter, er ikke tillatt.
 • Hastighetsgrensene i Italia er som følger: byområder - 50 km / t; mindre utendørs veier - 90 km / t; store vei utenfor vei - 110 km / t; motorveier - 130 km / t.
 • Forlyktene skal alltid være på utenfor byområdene.

 

Steder du må oppleve i Italia

Naturligvis fortjener alle store byer i Italia et besøk, men landet har også mange andre skjønnheter. Disse stedene kan lett nås ved hjelpe av bilutleie:

 

 • Amalfikysten - denne fantastiske steinete kystlinjen er veldig populær, men reisende skal nå at bruken av privatbiler, inkludert leie av biler, er forbudt i sommermånedeneItalienske.
 • Alpene - uten tvil er disse de vakreste fjellene i Europa. Her finner du Mount Rosa og Mont Blanc.
 • Comosjøen - herlig innsjø, verdsatt for sin skjønnhet og romerske arv.
 • Cinque Terre - disse er fem små og naturskjønne byer som ligger langs den bratte vingårdskusten i Liguria.
 • Capri - den vakre øya er plassert på Napolibukten, og var en gang et begunstiget feriested av de romerske keiserne.
 • Vesuvius - det er en populær sovende vulkan med en fantastisk utsikt over Napolibukten.
 • Matera - en svært viktig turistattraksjon i Sør-Italia. De velholdte bergkledde bosetningene er et verdensarvsted.
 • Gardasjøen - herlig innsjø i Nord-Italia, som er omgitt av romantiske landsbyer.

Følg oss på Facebook!

Om oss

Leiebilpriser.no er en gratis, uforpliktende søketjeneste. Vi sammenligner bilutleie fra over 1500 ulike selskaper i hele verden for å finne beste pris. 

Våre partnere