Leiebil Leknes

Søk, sammenlign og spar penger på utleiebil. Beste priser.

✓ Fri kilometer

✓ Forsikring inkludert

✓ Gratis endring og kansellering

✓ Hjelp ved motorstopp

Kjente leiebilselskaper. Bredt utvalg. Spar penger!

De mest populære utleiestasjonene i Leknes

Utvalgte leiebilselskap i Leknes

Populære bilklasser i Leknes

Liten

Hyundai i10 eller lignende MINI

Medium

Ford Fiesta eller lignende ØKONOMI

Stor

Ford Focus C-Max eller lignende 5-SETERS TRANSPORTTJENESTER

Økonomi

Volkswagen Polo eller lignende ØKONOMI

SUV

Opel Mokka eller lignende SUV

Luksus

Audi A6 eller lignende LUKSUS / PREMIUM

Fire korte fakta om Leknes og leiebiltips

Utleiestasjoner i Leknes

Det er fire utleiestasjoner i Leknes; Sixt Bilutleie Lekknes, Avis Bilutleie Leknes, Hertz Leknes, Avis Bilutleie Leknes Lufthavn

Populære måneder å besøke

Fra juni til september (og i ved Nordlys i vintermånedene

Populære attraksjoner

Haukland strand, Himmeltinden, Uttakleiv strand

Måneder med mest nedbør

Oktober, november, desember

Bilutleie Leknes

Leiebilpriser.no sammenligner priser fra en rekke norske og internasjonale leiebil-aktører og finner alltid det beste tilbudet. Samtlige priser på utleiebil i Leknes inkluderer fri kilometer, gratis endring og nødvendige bilforsikringer.

Uavhenig om du skal på roadtrip i Lofoten, eller om du trenger en leiebil med tilhengerfeste har vi den rette bilen for deg! Varebil og biler til flytting tilbyr vi også. Sammenlign pris på bilutleie i Leknes fra Avis, Hertz og Sixt og andre lokale billeieselskaper. 

Billig leiebil i Leknes

Vi har gode priser på leiebil og ofte rabatter på prisene – i noen tilfeller opp mot 20-30%. Så enten du skal leie bil privat eller via firmaet er det mye penger å hente på utleiebil hos oss. Etter du har funnet din foretrukne bill vil du får en e-post av oss med kvittering og bookingnummer.

Du kan selv avbestille eller endre leiebilbookingen når du måtte ønske det. Mer informasjon om dette finner du i menyen under “endre” eller “avbestill” leiebil.

Fakta om Leknes

Leknes er en by og administrasjonssenteret i Vestvågøy kommune i Nordland. Leknes fikk bystatus så seint som 14. september 2002, og er nå sammen med Svolvær en av to byer i Lofoten. Per 1 januar 2018 har tettstedet Leknes har 3 556 innbyggere.

Leknes lufthavn er blant de mest trafikkerte kortbaneflyplassene i Norge med daglige avganger til Oslo, Bodø, Svolvær og Røst. Leknes fungerer som et knutepunkt for bussruter i Lofoten.

Havna ved Leknes er mye besøkt av cruiseskip. E10, som er hovedferdselsåren i Lofoten, går like utenfor Leknes sentrum og knytter Leknes til resten av Lofoten og videre til det norske fastlandet.

Utvalgte leiebiltyper som er tilgjengelig i Leknes

  • Leiebil Leknes varebil
  • Leiebil bryllup Leknes
  • Leiebil med hengerfeste Leknes
  • Bilutleie Leknes flyttebil
  • 7 seter leiebil Leknes
  • 9 seter leiebil Leknes
  • Leie minibuss Leknes
  • Leiebil 4×4 Leknes
  • Luksus leiebil Leknes

Leiebil Leknes pris

Ved å benytte søkemotoren ovenfor kan du finne priser på utleiebil i Leknes og omegn. Sammenlign priser fra de fire ulike bilutleiestede i Leknes flyplass, Leknes lufthavn eller Leknes sentrum.

Følg oss på Facebook!

Om oss

Leiebilpriser.no er en gratis, uforpliktende søketjeneste. Vi sammenligner bilutleie fra over 1500 ulike selskaper i hele verden for å finne beste pris. 

Våre partnere