Leiebil Bodø

Søk, sammenlign og spar penger på utleiebil. Beste priser.

✓ Fri kilometer

✓ Forsikring inkludert

✓ Gratis endring og kansellering

✓ Hjelp ved motorstopp

Kjente leiebilselskaper. Bredt utvalg. Spar penger!

De mest populære utleiestasjonene i Bodø

Utvalgte leiebilselskap i Bodø

Populære bilklasser i Bodø

Liten

Hyundai i10 eller lignende MINI

Medium

Ford Fiesta eller lignende ØKONOMI

Stor

Ford Focus C-Max eller lignende 5-SETERS TRANSPORTTJENESTER

Økonomi

Volkswagen Polo eller lignende ØKONOMI

SUV

Opel Mokka eller lignende SUV

Luksus

Audi A6 eller lignende LUKSUS / PREMIUM

Fire korte fakta om Bodø og leiebiltips

Utleiestasjoner i Bodø

Det er en utleiestasjoner i Bodø; Sixt Bilutleie Bodø, Avis Bilutleie Bodø Lufthavn, Avis Bilutleie Bodø, Budget Bilutleie Bodø ludthavn, Rent-A-Wreck Bodø, Hertz Bodø, Hertz Bodø lufthavn, Sixt Bilutleie for å nevne noen

Populære måneder å besøke

Fra juni til august

Populære attraksjoner

Saltstraumen, verdens sterkeste malstrøm.
Kjerringøy, Nordlandsbadet og midtnattsolen.

Måneder med mest nedbør

september og oktober

Bilutleie Bodø

Leiebilpriser.no sammenligner priser fra en rekke norske og internasjonale leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på utleiebil i Bodø inkluderer  fri kilometer, gratis endring og nødvendige bilforsikringer.

Vi har oversikten enten du skal ha leiebil med tilhengerfeste, leiebil til bryllup, en varebil eller trenger en bil til flytting i Bodø er du kommet på riktig plass. Vi anbefaler sammenligning av pris på bilutleie i Haugesund fra Avis, Hertz, Budget, Sixt, Europcar og mange flere utleieselskaper.

Billig leiebil i Bodø

Vi har gode priser på leiebil og ofte rabatter på prisene – i noen tilfeller opp mot 20-30%. Så enten du skal leie bil privat eller via firmaet er det mye penger å spare på utleiebil hos oss. Etter du har funnet ønsket utleiebil vil du får en e-post av oss med kvittering og booking nummer.

Du kan selv avbestille eller endre leiebilbookingen om du gjør det innenfor angitt tid. Mer informasjon om dette finner du i menyen under “endre” eller “avbestill” din biluteleie.

Fakta om Bodø

Bodø er en by og kommune i Salten i Nordland. Bodø er Nordlands største by og kommune målt etter antall innbyggere, og er administrasjonssenter i fylket. Per 1. januar 2018 har byen 41 215 innbyggere. Bodø kommune ligger sentralt midt i fylket, og ute ved kysten. Bodø er en del av landskapet og regionen Salten, som innbefatter ni kommuner. Fem av disse grenser til Bodø.

De store naturopplevelsene i Bodø

Bodø er som et mekka for folk som er glad i friluftsaktiviteter! Sykling, fotturer, grotteturer, klatring, kajakk og fiske, er bare noe av det man kan velge i.

Opplev stille kvelder over Rønvikfjellet, mens midnattssola stråler over deg, eller opplev den sagnomsuste stranda Mjelde.

Utvalgte leiebiltyper som er tilgjengelig i Bodø

  • Leiebil Bodø varebil
  • Leiebil bryllup Bodø
  • Leiebil med hengerfeste Bodø
  • Porsche leiebil i Bodø
  • Bilutleie Bodø flyttebil
  • 7 seter leiebil Bodø
  • 9 seter leiebil Bodø
  • Leie minibuss Bodø
  • Leiebil 4×4 Bodø
  • Luksus leiebil Bodø

Leiebil Bodø pris

Ved å benytte søkemotoren ovenfor kan du finne priser på utleiebil i Bodø og omegn. Sammenlign priser fra de fire ulike bilutleiestede i Bodø flyplass, Bodø lufthavn eller Bodø sentrum.

Følg oss på Facebook!

Om oss

Leiebilpriser.no er en gratis, uforpliktende søketjeneste. Vi sammenligner bilutleie fra over 1500 ulike selskaper i hele verden for å finne beste pris. 

Våre partnere