Leiebil København

Søk, sammenlign og spar penger på utleiebil. Beste priser.

Leiebilpriser.no er en gratis, uforpliktende søketjeneste. Vi sammenligner bilutleie fra over 2000 ulike selskaper i hele verden for å finne beste pris. Ved å bestille leiebil i Brisbane i dag, kan du spare inntil 75%. Søk nå, og sammenlign priser.

R

Gratis avbestilling

R

Gratis endring

R

Hjelp ved motorstopp

R

Ingen kortgebyr

Købehavn, Danmark

Bilutleie København flyplass, sammenlign populære utleiefirmaer og få den beste avtalen for turen din.

København er den største byen i Danmark, i tillegg til at den er hovedstaden. København var før og helt denne dag innblandet i Norrøn kultur. Du kan besøke rekonstruerte landsbyer og gamle slott som gjør at du skjønner hva slags region byen en gang var. København har en unik blanding av moderne arkitektur og historisk påvirkning. Danskene er veldig stolte av maten sin, så spis så mye som du kan og hopp ikke over desserten, for da går du glipp av tradisjonell dansk sjokolade.

Ankomst Kastrup flyplass

Københavns flyplass er veldig stor, med “gater” langs hele lengden. Ankomstområdet åpner opp til en baggasjebånd for ditt fly, som gjør ankomst i København enkelt. Det er mange shopping og spisesteder hvor du kan underholde seg selv, med mange ulike sorter du kan velge fra. Siden København er såpass stor og er fylt med attraksjoner, er det best å leie en bil. Hvis du ikke har leid en bil enda kan du leie en fra leiebilpriser.no , som er et smart sted for å billigst mulig bil leie. København har et dyrt offentlig transportsystem, hvor det skulle være umulig å få et kjøretøy. Sjekk rutetabellen dagen før du drar ut så du ikke mister en buss! Siden Københavns flyplass også er stor i størrelsen, rådes man til å komme to timer før take-off for å rekke flyet ditt.

Kjøring i København

Å kjøre i København er ikke særlig mye annerledes enn å kjøre i andre hovedstater, det er ganske enkelt å finne frem. Men likevel er det alltid fint å få noen tips når man skal kjøre i utlandet.

 • De kjører på høyre side av veien.
 •  Setebelter må være fastspent hele tiden.
 •  Barn under 135 cm må ha et bilsete
 •  Det er ikke lov å holde på med mobil mens man kjører.
 •  Hvis du må ta av for et nødstilfelle, skru på nødlysene på bilen.
 •  Parkering er veldig dyrt i bysentrum
 •  Det er best å parkere på hotellet og heller bruke buss eller metro når du skal i sentrum.

Tips hvis du kjører om vinteren

 • Sjekk værmeldingen før du går ut.
 •  Hvis du ser at det er is på veien, senk farten.
 • Bruk svingesignaler på forhånd, slik at biler bak deg har tid til å senke farten.
 •  Pakk alltid ekstra mat, vann og varme klær.

Ting å gjøre i København

 • Nyhavn Den pittoreske spaserturen langs kanalen som er fremstilt på mange postkort i København. Fordi det er mange mennesker som også utforsker dette stedet, er det best å ta en kanaltur. Ved å ta en kanaltur kan du lene deg tilbake mens utsikten kommer til deg, mens du også får interessante kommentarer om området.
 • Rosenborg Castle– Opprinnelig bygget i 1606 av den skandinaviske kongen Christian den femte, som et sommerhus. Slottet har blitt bevart godt etter alle disse årene og er åpent for offentlig visning. Du vil ikke angre på å tilbringe en ettermiddag her, det er mange etasjer å utforske og historiske skatter å se.
 • Walking Tours– Den perfekte måten å se litt av alt og deretter bestemme hva du vil komme tilbake og utforske på egen hånd. Turene varer i omtrent tre timer, så vær sikker på at du tar med en matpakke med mat og rikelig med vann.

 Restauranter i København

 • Oliver and the Black Circus–  Teglgaardstraede 8A | City, Copenhagen 1452,Denmark. Den moderne og ganske funky restauranten er perfekt for den eventyrlystne typen. Absolutt ikke et sted å dra hvis du er veldig sulten siden mange av rettene er små og er ment å være kunstnerisk presentert.Men hvis du er i humør for noe utenfor allfarvei som vil overraske deg, er dette stedet å dra.
 •  KalasetVendersgade 16, Copenhagen, Denmark.  Dette koselige spisestedet er stedet å ta en deilig pannekakefrokost som starter klokken 10. Man burde komme litt tidlig siden det er et veldig populært spisested. De har også fantastisk lunsj og middag og er et perfekt sted å dra for å ta en uformell drink om kvelden, og du vil møte mange lokale der. Alle matalternativene er gode, men de er spesielt kjent for sine gode burgere.
 • Restaurant Kronborg– Brolaeggerstraede 12, Copenhagen 1211, Denmark. God mat og service, man kan ikke gå galt med å ta en matbit her. Serverer tradisjonell dansk mat, så du kan virkelig få en smak av den lokale kulturen.