FAQ

Har du noen spørsmål om tjenesten eller hvordan leiebilpriser.no fungerer? Her finner du svar på ofte stilte spørsmål.

Hva er leiebilpriser.no
Leiebilpriser.no ble etablert i august 2016. Vi har utviklet en søkemotor som lar deg sammenligne priser på leiebiler over hele verden.
Kan jeg endre bestillingen min?
Ja, du kan enkelt endre bestillingsdetaljene. Du trenger bare å fylle ut en endringsforespørsel på vår Internett-portal.
Merk at det kan ta opptil 48 timer å behandle endringer, avhengig av type endring. I enkelte tilfeller kan det være nødvendig å kontakte deg angående forespørselen. Oppgi derfor en gyldig e-postadresse eller et telefonnummer i skjemaet.
Avhengig av type endringer du ønsker å gjøre, kan det påløpe kostnader. Dette gjelder for eksempel i tilfeller hvor datoer må endres og vi ikke kan tilby samme pris som opprinnelig ble tilbudt. Du kan også kontakte oss per telefon for mer informasjon.
Kan jeg velge et spesifikt bilutleiefirma?
Ja, og i de fleste tilfeller vises navnet på bilutleiefirmaet i søkeresultatene. I enkelte tilfeller vises ikke bilutleiefirmaet i søkeresultatet. I disse tilfellene kan navnet på bilutleiefirmaet kun bekreftes etter at bestillingen er gjort.
Koster det noe å bruke tjenesten?
Nei, leiebilpriser.no er en gratis tjeneste for forbrukeren.
Hvorfor må jeg oppgi informasjon om flyvningen?
Ved å oppgi flightnummeret vil bilutleiefirmaet på hentestedet være informert om ankomsttiden, og også eventuelle forsinkelser. Dette bidrar til å sikre den reserverte leiebilen ved en eventuell forsinkelse. Enkelte firmaer bekrefter bestillinger kun dersom et flightnummer er oppgitt. Hvis dette er gjeldende for din leiebil, vil vi ta kontakt med deg.
Når får jeg bekreftelse på bestillingen
Du vil kort tid etter bestilling motta en kopi av bekreftelse per epost. Dersom du ikke mottar epost husk å sjekke spam mappen.
Hvorfor har jeg ikke fått bekreftelse på bestillingen min?
Etter at du har bestilt en leiebil hos oss skal du få en epost med bekreftelse. Før du kontakter oss, sjekk spam mappen hos din e-post klient. Om bekreftelsen ikke er å finne der, vennligst kontakt oss snarest.
Er mitt norske førerkort gyldig i utlandet?
Ja, du kan bruke det norske førerkortet i alle EU/EØS land i tillegg til USA, Canada, og Australia. PS. Det er også flere andre land utenfor EU godtar også EU/EØS avtalen, men om du er usikker kontakt ambassaden eller myndighetene i det aktuelle landet.
Er det tilstrekkelig å fremlegge en kopi av førerkortet mitt?
Nei, en kopi av førerkortet blir ikke godkjent av bilutleiefirmaet. Du må ha med originaldokumentet ved henting og fremlegge dette.
Kan jeg bestille samme dag som jeg henter bilen?
Ja, det er fullt mulig å hente ut en leiebil samme dag som du bestiller. Men normalt må du minimum være 2-3 timer i forkant.
Tar dere gebyr?
Nei, vi tar ingen gebyr utover leiekostnaden når du betaler. Og så lenge ikke du bestiller noe ekstra utstyr eller utvidet forsikring kommer det ingen kostnader utenom.
Hva er aldersgrensen for å bestille leiebil?
Aldersgrensen for å leie bil varier fra land til land. Ved å se nærmere på utleiebetingelsene når du bestiller kan du se hvilke aldersgrense som er gjeldende for det landet du har valgt.

NB. Mange utleieselskaper har en minimums aldergrense på 21 år, men noen av selskapene godtar 18 års aldersgrense. Ellers må yngre sjåfører mellom 18 og 25 må vanligvis betale et lite gebyr. Gebyret oppgis under “Utleiebetingelser” i steg to av bestillingen.

Hva slags ekstrautstyr er tilgjengelig?
Tilgjengeligheten på ekstrautstyr avhenger av bilutleiefirmaet. Selv om du bestiller ekstrautstyr over internett, kan ikke tilgjengeligheten garanteres. Følgende ekstrautstyr kan bestilles over Internett:
• Ekstra sjåfør
• Sittepute til barn /
• Barnesete, småbarn /
• Barnesete, baby
• GPS – Satellittnavigasjonssystem
• Skistativ
• Snøkjettingsett
• Vinterdekk
• Wi-Fi-tilgang
• Bagasje-/takstativ.
Merk at de fleste typer ekstrautstyr ikke er inkludert i prisen, og de kan kjøpes ved bestillingstidspunktet eller ved utleiedisken. Kostnaden for ekstrautstyr vises i leiebetingelsene ved bestillingstidspunktet.

NB. Mange utleieselskaper har en minimums aldergrense på 21 år, men noen av selskapene godtar 18 års aldersgrense. Ellers må yngre sjåfører mellom 18 og 25 må vanligvis betale et lite gebyr. Gebyret oppgis under “Utleiebetingelser” i steg to av bestillingen.

Følg oss på Facebook!

Om oss

Leiebilpriser.no er en gratis, uforpliktende søketjeneste. Vi sammenligner bilutleie fra over 1500 ulike selskaper i hele verden for å finne beste pris. 

Våre partnere