Leiebil Hellas

Søk, sammenlign og spar penger på utleiebil. Beste priser.

Spar inntil 75% på leiebil Hellas

Finn beste og billigste leiebil til ditt bruk. Garantert lave priser.

 

Leiebilpriser.no er en gratis, uforpliktende søketjeneste. Vi sammenligner bilutleie fra over 2000 ulike selskaper i hele verden for å finne beste pris. Ved å bestille leiebil i Alicante i dag, kan du spare inntil 75%. Søk nå, og sammenlign priser.

R

Gratis avbestilling

R

Gratis endring

R

Hjelp ved motorstopp

R

Ingen kortgebyr

Bilutleie Hellas

Kvalitet leiebil er tilgjengelig for alle reisende som reiser til Hellas for deres ferie! Fantastiske leiebil avtaler tilbys av bilutleiefirmaene som opererer på flyplassstasjonene og i byene!

Ligger i Sør-Europa, ligger Hellas på den sørligste spissen av Balkanhalvøya. Landet er kjent for sin omfattende kystlinje og øyer i det ioniske, Middelhavet og Egeerhavet. Hellas ligger grenser til Bulgaria og Albania, Makedonia og Tyrkia. Den har en gammel kultur med stor innflytelse på språk, kunst, filosofi, sport og politikk.

Hellas er i fokus for ferierende takket være det fjellrike fastlandet og de fantastiske øystrendene, dets historiske steder og kulturelle landemerker, sine vinproduserende daler og oliventrær, det hyggelige været, god mat og det livlige nattelivet. Faktisk er landet blant de 20 beste reisemålene i verden, og mottar millioner av turister hvert år, vanligvis to ganger antall lokalbefolkningen med høysesong i juli og august. De reisende som har valgt Hellas for sin ferie, bør bedre organisere reservasjonen på forhånd. Interessante leiebil avtaler er tilgjengelig av lokale og internasjonale bilutleiefirmaer.

De største byene i Hellas

Hellas kan deles i fem hovedregioner, disse er Sentral- og Nord-Hellas, Attika med hovedstaden Aten, de greske øyer, Kreta og Peloponnes. Alle disse regionene i Hellas tilbyr mye å se, som kan gjøres komfortabelt med den tilgjengelige best leiebilen som tilbys. De viktigste bosetningene i Hellas, hvor fra leiebil kan ordnes på, inkluderer:

• Athen – det er hovedstaden og også den største byen i Hellas, kjent for Parthenon og alle de historiske stedene. Det er mange leiebilsteder i Athen, samt bilutleiefirmaer på Athen flyplass.
• Thessaloniki – det er den nest største bosetningen i Hellas, en viktig by i Nord-Hellas og Makedonia-regionen. Leiebiler er tilgjengelig i Thessaloniki Hellas.
• Heraklion – det er den mest befolket byen på Kreta, et hovednav som inkluderer Knossos arkeologiske område.
• Rhodos – er en stor by med bevarte middelalderske strukturer, lange og brede strender og hektisk uteliv.
• Patra – som den tredje befolkningen, foretrukket av reisende for lokalt produserte viner og karnevalet.
• Chania – denne byen ligger på øya Kreta, og ligger nær vakre strender og Samaria nasjonalpark. Reisende velkommen til å gjøre leiebil sammenligning og få en leiebil fra Chania flyplass.
• Kavala – den kystnære havnebyen har en fantastisk gammel by.

For Kreta øy, bør reisende se etter økonomien leiebil på Kefalonia flyplass for de joniske øyer.

Kjøring i Hellas

Ferie beslutningstakere som planlegger å utforske Hellas med en rimelig leiebil, vil finne ut at terrenget er naturskjønt og variert med øyer, kystlinjer, godt merkede veier og et godt nettverk av motorveier med mange baner. Veiene i Hellas er gode generelt, og veibaneene holdes vanligvis, men om natten blir de ikke alltid vurdert.

Siden Hellas er et fjellaktig land, er mange av veiene buktige og reisende må være forsiktige når de velger bilutleie som best passer til deres behov. Leieavgiftene betraktes som høye og gassprisene er også høye. Reisende som reiser til Athen bør være oppmerksomme på at trafikken er alvorlig, og parkering av kjøretøyet kan være svært vanskelig.

Kjøring i Hellas, både på fastlandet og på øyene, er hyggelig for de som kan kjøre forsvarlig. Likevel er kjøring i Athen vanskeligere, og kjøring av reglene i hovedstaden er sett som svakhet.

Leie tips for Hellas (insider tips)
Det er enkelt å organisere bilreservasjoner i Hellas, siden bare et gyldig nasjonalt førerkort er nødvendig, og det er flyplassutleie og ulike kontorer fra bilutleiefirmaer i byene. Dette er noen viktige ting som sjåførene bør være oppmerksomme på:

• De fleste leiebiler er utstyrt med manuell girkasse.
• Kjøringen bør holdes til høyre.
• Veiskiltene er på gresk og engelsk.
• Hastighetsgrensen for boligområder er 50 km / t og på motorveiene er det 100 – 120 km / t.

Miniguide

Hellas er et veldig populært turistmål, som det har mye å tilby de reisende. Noen av dem kommer til kulturelle sightseeing og besøk til historiske og arkeologiske steder, andre foretrekker de lange strendene og deg mange muligheter for vannsport, men andre kommer for velsmakende mat og vin og det flotte nattelivet. Foruten de største byene som allerede er nevnt, er disse de andre stedene som fortjener å bli besøkt med den beste leiebilen som tilbys:

• Korfu – en nydelig og veldig stor øy med mange attraksjoner.
• Santorini – en vulkansk øy, som er en av de vakreste

Tilbakemeldinger fra kunder

Jeg bestilte leiebil på Leiebilpriser.no. Med kun et par tastetrykk fikk jeg en enkel og god oversikt over tilbud på leiebil i Alicante, og kunne velge den bilen som passet meg best. Anbefales.
Monica Remøy

Finansiell rådgiver, Nordea

Følg oss på Facebook!

Om oss

Leiebilpriser.no er en gratis, uforpliktende søketjeneste. Vi sammenligner bilutleie fra over 1500 ulike selskaper i hele verden for å finne beste pris. 

Våre partnere