Leiebil Almeria

Søk, sammenlign og spar penger på utleiebil. Beste priser.

Spar inntil 75% på leiebil Almeria

Finn beste og billigste leiebil til ditt bruk. Garantert lave priser.

 

Populære bilklasser i Almeria

Liten

Hyundai i10 eller lignende
MINI

Medium

Ford Fiesta eller lignende
ØKONOMI

Stor

Ford Focus C-Max eller lignende
5-SETERS TRANSPORTTJENESTER

Økonomi

Volkswagen Polo eller lignende
ØKONOMI

SUV

Opel Mokka eller lignende
SUV

Luksus

Audi A6 eller lignende
LUKSUS / PREMIUM

Leiebilpriser.no er en gratis, uforpliktende søketjeneste. Vi sammenligner bilutleie fra over 2000 ulike selskaper i hele verden for å finne beste pris. Ved å bestille leiebil i Almeria i dag, kan du spare inntil 75%. Søk nå, og sammenlign priser.

R

Gratis avbestilling

R

Gratis endring

R

Hjelp ved motorstopp

R

Ingen kortgebyr

Utvalgte leiebilselskaper ved Almeria flyplass

Goldcar Rental
Lokasjon: Terminal floor 0 Åpningstider: Kl 07:00 til 23:00. Telefon 902 119 726 or 965 233 174

Europcar
Lokasjon: Terminal floor 0 Åpningstider: Kl 07:00 til 23:00. Telefon 950 292 934

Hertz
Lokasjon: Terminal floor 0 Åpningstider: Mandag til fredag: kl. 08:00 til 23:00, lørdager fra 10:00 til 13:30 og 16:00 til 20:30, søndager 10:00 til 12:00 og 16:30 til 22:30.

Leiebil Alicante

De mest populære utleiestasjonene i Almeria

Bilutleie Almeria

Søk og sammenlign priser på leiebil Almeria. Vi har oversikten du har valget. Søk nå og spar penger – garantert gode priser på utleiebiler. 

Almeria er en vakker by i Andalucia-regionen i Spania. Oversatt betyr det arabiske navnet på bebyggelsen “speil av havet”. Byen er lokalisert i den sørøstlige delen av landet ved Middelhavet. Det er en hovedstad i provinsen som bærer samme navn og er av en gjennomsnittlig størrelse med befolkningen på 200 000 mennesker. I regionen er å finne Parque naturlige området i Cabo de gata.

Somrene i Almeria er svært varme og ofte overstiger 40 ° c i skyggen for månedene juli og august. Vintrene er milde og temperaturene er rundt 18 ° c. Almeria har vakre strender og vakre landemerker, og er en flott ferie destinasjon området.

Ankomst til Almeria flyplass

Byen Almeria i Spania er betjenes av Almeria flyplass, som er den fjerde største flyplassen i regionen Andalusia. Moderne og godt organisert, Almeria flyplass håndterer innenlandske og internasjonale forbindelser til mange flyplasser i EU, nemlig de i Amsterdam og Barcelona, i Madrid og Melilla, i London og Birmingham, i Manchester og Dublin, i Brussel, så vel som på mange flyplasser i Sveits og Tyskland.

Flyselskapet selskaper som serverer Almeria flyplass inkluderer EasyJet og Ryanair, samt Monarch. Videre effektiv er det fly til Madrid og Malaga, etterfulgt av bussturer til Almeria. På flyplassterminalen, har Almeria flyplass alle fasiliteter som reisende kan kreve, inkludert flere på stedet kontorer for bilutleiefirmaer. Online booking av en auto leie er mulig på nettstedet airportcarrental365 der kunne bli funnet fantastisk bilutleie avtaler.

Flybuss-service er ytterligere tilgjengelig til og fra flyplassen når Bilutleie ikke er et alternativ.

Kjøretips i Almeria

Kjøreregler i Almeria regionen er de samme som gjelder for resten av Spania. Noen av de generelle reglene omfatter:

-Kjøring er på høyre og laveste alder for å kjøre bil er 18 år.
-Setebeltene er obligatoriske for sjåføren og alle passasjerer.
-Mobiltelefoner og andre enheter under kjøring er forbudt, unntatt når du har en håndfri enhet.
-Bruk av hodetelefoner og øretelefoner er forbudt.
-Antall plater av kjøretøyet skal være synlig.
-Signalhorn bør ikke brukes til signalering i bebygde områder med mindre det er for å forhindre en ulykke.
-Det er obligatorisk for alle biler å være forsikret. Du kan velge mellom ulike bilforsikringer når du leier bil hos oss.

Ting å gjøre i Almeria

De fleste turistene som besøker Almeria kommer hit for strendene og lange dager med solskinn. De beste strendene i området er Las Salinas og la Almadrava de Monteleva. I tillegg til soling og bading, tilbyr området ytterligere:

Naturparken Cabo de Gata Nijar som ligger like utenfor Almeria og er lett tilgjengelig med en av de billige bilutleie.

Et viktig naturreservat, naturparken Cabo de Gata Nijar er en vulkan område med vakre isolerte viker og fantastiske jomfru strender.

Alcazaba-som er en middelaldersk festning fra 900-tallet, som har blitt ødelagt av et jordskjelv i 1522. Det har en trippel linje med vegger og overdådige hager.

Katedralen-dette er en vakker religiøs bygning som ligner en festning som den har tårn, merlons og beskyttede stier. Den opprinnelige designen var for en moské, men senere ble det omgjort til en kristen kirke. På 1500-tallet ble kirken gjenoppbygd i renessanse-stil. Kirken i Santiago-bygget i 1533, med tårn og Portal. Chanca-interessant ensemble skåret inn i bergarter.

Vurderer du å reise til andre spanske byer? Se nedenfor for de mest populære feriedestinasjonene i Spania.

Informasjon om Almeria flyplass

Almería flyplass (Almería Airport) er lokalisert 9 km (5.6 mile) øst for sentrum av Almeria i sør-øst Spania. Flyplassen har rundt en million passasjerer per år. Busslinje “22” linker går fra flyplassen og inn til sentrum av Almeria. Taxi og leiebil er ogås tilgjengelig på flyplassen.

Åpningstider
Fra mandag til søndag: 07:00 – 00:00

IATA kode
IATA koden er LEI

ICAO
ICAO koden er LEAM.

Adresse
Carretera Níjar, Km. 9, 04130 Almería, Spania

Offisiel nettside
http://www.aena.es/en/almeria-airport/index.html

Kart

Kart Almeria flyplass

Almería flyplass/Koordinater
36.8445° N, 2.3702° W

Tilbakemeldinger fra kunder

Jeg bestilte leiebil på Leiebilpriser.no. Med kun et par tastetrykk fikk jeg en enkel og god oversikt over tilbud på leiebil i Alicante, og kunne velge den bilen som passet meg best. Anbefales.
Monica Remøy

Finansiell rådgiver, Nordea

Følg oss på Facebook!

Om oss

Leiebilpriser.no er en gratis, uforpliktende søketjeneste. Vi sammenligner bilutleie fra over 1500 ulike selskaper i hele verden for å finne beste pris. 

Våre partnere