Leiebil Sandefjord

Søk, sammenlign og spar penger på utleiebil. Beste priser.

✓ Fri kilometer

✓ Forsikring inkludert

✓ Gratis endring og kansellering

✓ Hjelp ved motorstopp

Kjente leiebilselskaper. Bredt utvalg. Spar penger!

Utvalgte leiebilselskap i Sandefjord

Populære bilklasser i Sandefjord

Liten

Hyundai i10 eller lignende MINI

Medium

Ford Fiesta eller lignende ØKONOMI

Stor

Ford Focus C-Max eller lignende 5-SETERS TRANSPORTTJENESTER

Økonomi

Volkswagen Polo eller lignende ØKONOMI

SUV

Opel Mokka eller lignende SUV

Luksus

Audi A6 eller lignende LUKSUS / PREMIUM

Fire korte fakta om Sandefjord og leiebiltips

Utleiestasjoner i Sandefjord

Sixt Bilutleie, Avis bilutleie, Hertz Sandefjord, Rent-A-Wreck Sandefjord/Torp, Avis Leiebil, Budget Sandefjord, Hertz Sandefjord Lufthavn

Populære måneder å besøke

Fra juni til sepember

Populære attraksjoner

Hvalfangstmuseet, Veierland (øy), Langeby badestrand

Måneder med mest nedbør

Oktober, november, desember

Båter langs havn i Sandefjord

Bilutleie Sandefjord

Leiebilpriser.no sammenligner priser fra en rekke norske og internasjonale leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på utleiebil i Sandefjord inkluderer  fri kilometer, gratis endring og nødvendige bilforsikringer.

Vi har oversikten enten du skal ha leiebil med tilhengerfeste, leiebil til bryllup, en varebil eller trenger en bil til flytting i Sandefjord er du kommet på riktig plass. Sammenlign pris på leiebil i Sandefjord selskaper som fra Avis, Hertz, Budget, Sixt, Europcar og mange andre.

Billig leiebil i Sandejford

Vi har gode priser på leiebil og ofte rabatter på prisene – i noen tilfeller opp mot 20-30%. Om du skal leie bil privat eller via firmaet er det mye penger å spare på utleiebil hos oss. Etter du har funnet ønsket utleiebil vil du får en bekreftelse per e-post av oss med kvittering og booking nummer.

Du kan selv avbestille eller endre leiebilbookingen om du gjør det innenfor angitt tid. Mer informasjon om dette finner du i menyen under “endre” eller “avbestill” din biluteleie.

Fakta om Sandefjord

 

Sandefjord sentrum ligger ved enden av Sandefjordsfjorden. Med halvøyene Østerøya og Vesterøya utgjør kystlinjen til kommunenen hele 160 km. Byen har med omliggende tettsteder ca. 63 764 innbyggere.

Sandefjord er kjent for sjøfart og kjemisk industri. Historie fra skipsbygging og hvalfangst ble gjenspeilet i det lokale næringslivet med blant annet Jahres olje- og fettindustri, Framnæs Mekaniske Værksted og Jotun malingfabrikk. Jotun er i dag den største bedriften i Sandefjord.

 Med sin lange kystlinje er Sandefjord kjehtn for rik kulturarv med fokus på vikinger og hvafangsindustri. Byen er omkranset av store skoger og sammen med sine flotte strender er byen en publikumsfavoritt særlig på sommeren. 

 

Utvalgte leiebiltyper som er tilgjengelig i Sandefjord

  • Leiebil Sandedjord varebil
  • Leiebil bryllup Sandefjord
  • Leiebil med hengerfeste Sandefjord
  • Bilutleie Sandefjord flyttebil
  • 7 seter leiebil Sandefjord
  • 9 seter leiebil Sandefjord
  • Leie minibuss Sandefjord
  • Leiebil 4×4 Sandefjord

Leiebil Sandefjord pris

Ved å benytte søkemotoren ovenfor kan du finne priser på utleiebil i Sandefjord og omegn. Sammenlign priser fra de fire ulike bilutleiestede på Sandefjord Torp flyplass, Sandefjord Torp lufthavn eller Sandefjord sentrum.

Følg oss på Facebook!

Om oss

Leiebilpriser.no er en gratis, uforpliktende søketjeneste. Vi sammenligner bilutleie fra over 1500 ulike selskaper i hele verden for å finne beste pris. 

Våre partnere