Leiebil Hamar

Søk, sammenlign og spar penger på utleiebil. Beste priser.

✓ Fri kilometer

✓ Forsikring inkludert

✓ Gratis endring og kansellering

✓ Hjelp ved motorstopp

Kjente leiebilselskaper. Bredt utvalg. Spar penger!

De mest populære utleiestasjonene på Hamar

Utvalgte leiebilselskap på Hamar

Populære bilklasser på Hamar

Liten

Hyundai i10 eller lignende MINI

Medium

Ford Fiesta eller lignende ØKONOMI

Stor

Ford Focus C-Max eller lignende 5-SETERS TRANSPORTTJENESTER

Økonomi

Volkswagen Polo eller lignende ØKONOMI

SUV

Opel Mokka eller lignende SUV

Luksus

Audi A6 eller lignende LUKSUS / PREMIUM

Fire korte fakta om Hamar og leiebiltips

Utleiestasjoner i Hamar

I Hamar er det kun utleiestasjoner i sentrum. Det er tre bilutleieselskap som tilbyr bilutleie i Hamar og det er Avis bilutleie Hamar, Hertz Hamar og Europcar Hamar.

Populære måneder å besøke

Fra mai til august

Populære attraksjoner

Hamar Olympiske Anlegg (Vikingskipet), Norsk Jernbanemuseum, Stupetårnet på Koigen (også kjent som verdens dyreste stupetårn), Hamar Domkirke, og sist men ikke minst DS «Skibladner» som seiler på Mjøsa.

Måneder med mest nedbør

August, september og oktober

Bilutleie Hamar

Leiebilpriser.no sammenligner priser fra en rekke norske og internasjonale leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på utleiebil på Hamar inkluderer fri kilometer, gratis endring og nødvendige bilforsikringer.

Vi har oversikten enten du skal ha leiebil med tilhengerfeste, leiebil til bryllup, en varebil eller trenger en bil til flytting på Hamar er du kommet på riktig plass. Sammenlign pris på bilutleie på Hamar fra Avis, Hertz, Budget, Sixt, Europcar og mange flere utleieselskaper.

Billig leiebil på Hamar

Vi har gode priser på leiebil og ofte rabatter på prisene – i noen tilfeller opp mot 20-30%. Så enten du skal leie bil privat eller via firmaet er det mye penger å spare på utleiebil hos oss. Etter du har funnet ønsket utleiebil vil du får en e-post av oss med kvittering og booking nummer.

Du kan selv avbestille eller endre leiebilbookingen om du gjør det innenfor angitt tid. Mer informasjon om dette finner du i menyen under “endre” eller “avbestill” din biluteleie.

Fakta om Hamar

Byen Hamar grenser til Ringsaker, Øst til Løten, sør til Stange og Nordøst til Åmot og er en kommune i Hedmark. Byen er dessuten fylkesadministrasjonssete for Hedmark fylke.

Per 2019 er det litt over 31 000 innbyggere i Hamar (innlandet) – og dette gjør Hamar til den største byen i Hedmark. Teller man med stortettstedet er antall innbyggere ca 92 000 (2019) – en del av Mjøsbyregionen.

I tillegg til at Norsk Tipping har sitt hovedsete i Hamar, var byen også en av vertsbyene under OL på Lillehammer i 1994. Kortbaneløp og kunstløp foregikk på Hamar OL-amfi, mens skøyteløpene ble avhold i Vikingskipet som byen er mest kjent for.

Byen er kjent for teatergrupper, aktive kor, rikt kulturliv, idrettslag på alle nivåer og tilbyr et variert tilbud av konserter, filmvisninger, kunstutstillinger og teaterforestillinger.

Utvalgte leiebiltyper som er tilgjengelig på Hamar

  • Leiebil Hamar varebil
  • Leiebil bryllup Hamar
  • Leiebil med hengerfeste Hamar
  • Bilutleie Hamar flyttebil
  • 7 og 9 seter leiebil Hamar
  • Leie minibuss Hamar
  • Leiebil Hamar pris

Ved å benytte søkemotoren ovenfor kan du finne priser på utleiebil på Hamar og omegn. Sammenlign priser fra Avis, Hertz og Budget på Hamar.

Følg oss på Facebook!

Om oss

Leiebilpriser.no er en gratis, uforpliktende søketjeneste. Vi sammenligner bilutleie fra over 1500 ulike selskaper i hele verden for å finne beste pris. 

Våre partnere