Leiebil Tromsø

Søk, sammenlign og spar penger på utleiebil. Beste priser.

✓ Fri kilometer

✓ Forsikring inkludert

✓ Gratis endring og kansellering

✓ Hjelp ved motorstopp

Kjente leiebilselskaper. Bredt utvalg. Spar penger!

De mest populære utleiestasjonene i Tromsø

Utvalgte leiebilselskap i Tromsø

Populære bilklasser i Tromsø

Liten

Hyundai i10 eller lignende MINI

Medium

Ford Fiesta eller lignende ØKONOMI

Stor

Ford Focus C-Max eller lignende 5-SETERS TRANSPORTTJENESTER

Økonomi

Volkswagen Polo eller lignende ØKONOMI

SUV

Opel Mokka eller lignende SUV

Luksus

Audi A6 eller lignende LUKSUS / PREMIUM

Fire korte fakta om Tromsø og leiebiltips

Utleiestasjoner i Tromsø

Det er fire utleiestasjoner i Tromsø; Sixt Bilutleie, Avis Leiebil Tromsø, Avis Bilutleie Tromsø lufthavn, Rent-A-Wreck Tromsø airport, Sixt, Sixt car rental, Budget bilutleie, Hertz Tromsø, Hertz Tromsø lufthavn og Bilbørsen Tromsø

Populære måneder å besøke

Fra september til mars (nordlyssseong)

Populære attraksjoner

Ishavskatedralen, Fjellheisen, Nordlysutflukt,

Måneder med mest nedbør

August, september og oktober

Bilutleie Tromsø

 Leiebilpriser.no sammenligner priser fra en rekke norske og internasjonale leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på utleiebil i Haugesund inkluderer  fri kilometer, gratis endring og nødvendige bilforsikringer.

Vi har oversikten enten du skal ha leiebil med tilhengerfeste, leiebil til bryllup, en varebil eller trenger en bil til flytting i Tromsø er du kommet på riktig plass. Sammenlign pris på bilutleie i Tromsø ra Avis, Hertz, Budget, Sixt, Europcar og mange flere utleieselskaper.

Billig leiebil i Tromsø

Vi har gode priser på leiebil og ofte rabatter på prisene. Er du heldig kan du få opp i mot 20-30%. Så enten du skal leie bil privat eller via firmaet er det mye penger å spare på utleiebil hos oss. Etter du har funnet ønsket utleiebil vil du får en e-post av oss med kvittering og booking nummer.

Du kan fint avbestille eller endre leiebilbookingen om du gjør det innenfor angitt tid. Mer informasjon om dette finner du i menyen under “endre” eller “avbestill” din leiebil.

Fakta om Tromsø

Tromsø også kjent som “nordens paradis” eller “ishavsbyen” er per dags dato Norges fjerde største by (med 75 638 registrerte innbyggere pr. 1 janauar 2018). Tromsø er en kommune og befinner seg i Troms fylke. Tromsø omfatter Tromsøya, Kvaløya og søndre del av øyene Ringvassøya og Rebbenesøya og småøyene utenfor, blant annet Sandsøya, Vengsøya, Sessøya, Tussøya, Hillesøya og Store Sommarøya

Tromsø by er tradisjonelt kjent gjennom sin internasjonale historie som handelsby, utelivsby og startplass for en rekke ekspedisjoner.

Tromsø er en praktfull nordnorsk by med sitt unike landskap og spesielle fenomener som nordlys og midnattssol. Byen er i dag sentrum for utdannelse, forskning og kultur i Nord-Norge og kan skryte av festivaler som TIFF (Tromsø internasjonale filmfestival), Buktafestivalen, Døgnvillfestivalen og Nordlysfestivalen. Tromsø er en populær destinasjon for både sørlendinger så vell som internasjonale turister, og er viden kjent for sitt spradlende uteliv.

Nordlyset

Nordlys, polarlys, eller Aurora Borealis, som det egentlig heter, er et helt særegent fenomen som oppstår når solvinden er kraftigere enn normalt, og vinden inneholder elektrisk ladete partikler. Partiklene danner det spesielle lyset når de kolliderer med gassene i jordas atmosfære. 

Fantastisk Nordlys Tromsø

Den beste tiden å se nordlys på er trolig mellom oktober og april, men det kan også sees i september om det er kaldt og klart.

 Hvor sterkt nordlyset er avhenger av solens aktivitet, og det er derfor ingen garanti for at man er heldig med forholdene. 

 Leiebilpriser.no anbefaler på det sterkeste å dra på egen Nordlysutflukt eller på Nordlyssafari med en lokal ekspert. Sjansene er store for et minne for livet. Stemningen som oppstår er helt spesiell.

Midnattssolen

Nordlyset er nok mest populær, ikke minst for internasjonale turister. Derfor an det ofte være udnervurdert å dra til Tromsø sommerstid for å oppleve midtnattsolen. Dette fenomenet oppstår på grunn av Tromsøs nordlige geografiske plassering.  Perioden kan vare fra mail til slutten av juli

Utvalgte leiebiltyper som er tilgjengelig i Tromsø

  • Leiebil Tromsø varebil
  • Leiebil bryllup Tromsø
  • Leiebil med hengerfeste Tromsø
  • Porsche leiebil i Tromsø
  • Bilutleie Tromsø flyttebil
  • 7 seter leiebil Tromsø
  • 9 seter leiebil Tromsø
  • Leie minibuss Tromsø
  • Leiebil 4×4 Tromsø
  • Luksus leiebil Tromsø

Leiebil Tromsø pris

Ved å benytte søkemotoren ovenfor kan du finne priser på utleiebil i Tromsø og omegn. Sammenlign priser fra de fire ulike bilutleiestede i Tromsø flyplass, Tromsø lufthavn eller Tromsø sentrum.

 

Følg oss på Facebook!

Om oss

Leiebilpriser.no er en gratis, uforpliktende søketjeneste. Vi sammenligner bilutleie fra over 1500 ulike selskaper i hele verden for å finne beste pris. 

Våre partnere