Leiebil Lillestrøm

Søk, sammenlign og spar penger på utleiebil. Beste priser.

✓ Fri kilometer

✓ Forsikring inkludert

✓ Gratis endring og kansellering

✓ Hjelp ved motorstopp

Kjente leiebilselskaper. Bredt utvalg. Spar penger!

De mest populære utleiestasjonene i Lillestrøm

Utvalgte leiebilselskap i Lillestrøm

Populære bilklasser i Lillestrøm

Liten

Hyundai i10 eller lignende MINI

Medium

Ford Fiesta eller lignende ØKONOMI

Stor

Ford Focus C-Max eller lignende 5-SETERS TRANSPORTTJENESTER

Økonomi

Volkswagen Polo eller lignende ØKONOMI

SUV

Opel Mokka eller lignende SUV

Luksus

Audi A6 eller lignende LUKSUS / PREMIUM

Fire korte fakta om Lillestrøm og leiebiltips

Utleiestasjoner i Lillestrøm

Det er fire utleiestasjoner i Lillestrøm: Hertz Lillestrøm, Avis Lillestrøm, Rent-A-Wreck Lillestrøm, og Hertz Lillestrøm Leiraveien.

Populære måneder å besøke

Fra mai til juli

Populære attraksjoner og

Klatreparken Høyt & Lavt, Hjorteparken i Sørum, Akershus Kunstsenter, Nebbursvollen friluftsbad og Lillestrøm kultursenter. 

Måneder med mest nedbør

August, september og oktober

Bilutleie Lillestrøm

Leiebilpriser.no sammenligner priser fra en rekke norske og internasjonale leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på utleiebil i Lillestrøm inkluderer  fri kilometer, gratis endring og nødvendige bilforsikringer.

Vi har oversikten enten du skal ha leiebil med tilhengerfeste, leiebil til bryllup, en varebil eller trenger en bil til flytting i Lillestrøm er du kommet på riktig plass. Sammenlign pris på bilutleie i Lillestrøm fra Avis, Hertz, Budget, Sixt, Europcar og mange flere utleieselskaper.

Billig leiebil i Lillestrøm

Vi har gode priser på leiebil og ofte rabatter på prisene – i noen tilfeller opp mot 20-30%. Så enten du skal leie bil privat eller via firmaet er det mye penger å spare på utleiebil hos oss. Etter du har funnet ønsket utleiebil vil du får en e-post av oss med kvittering og booking nummer.

Du kan selv avbestille eller endre leiebilbookingen om du gjør det innenfor angitt tid. Mer informasjon om dette finner du i menyen under “endre” eller “avbestill” din biluteleie.

Fakta om Lillestrøm

Lillestrøm ligger i Skedsmo kommune i Akershus fylke. Byen ligger ca 17km fra Oslo sentrum. Det er en by og administrasjonssenter i Skedsmo. Fra 1908 til 1962 var Lillestrøm en egen kommune.

Byen utgjør en del av tettstedet Oslo og er en del av den sammenhengende, bymessige byggelsen øst for Osloregionen. Antall innbyggere er ca 12 500 eller rundt 19 000 dersom man også inkluderer Kjeller. I Skedsmo kommune bor det ca 54 500 innbyggere totalt.

Den 1. januar 2020 blir kommunene Fet, Sørum og Skedsmo slått sammen. Den nye storkommunen får navnet Lillestrøm kommune.

Kjeller flyplass var under andre verdenskrig hovedverksted for “Luftflotte 5” i Norge og Finland. Det ble utføtr repreasjoner av jagerfly, samt av fly som skulle brukes på Østfronten. På grunn av dette satte allierte styrker i gang bombeangrep mot flyplassen i 1943 og 1944. Bombeangrepene gjorde også skade på Lillestrøm og de medførte sivile dødsfall. 

Utvalgte leiebiltyper som er tilgjengelig i Lillestrøm

  • Leiebil Lillestrøm varebil
  • Leiebil bryllup Lillestrøm
  • Leiebil med hengerfeste Lillestrøm
  • Porsche leiebil i Lillestrøm
  • Bilutleie Lillestrøm flyttebil
  • 7 seter leiebil Lillestrøm
  • 9 seter leiebil Lillestrøm
  • Leie minibuss Lillestrøm
  • Leiebil 4×4 Lillestrøm
  • Luksus leiebil Lillestrøm

Leiebil Lillestrøm pris

Ved å benytte søkemotoren ovenfor kan du finne priser på utleiebil i Lillestrøm og omegn. Sammenlign utleiebil fra Hertz, Avis, Rent-A-Wreck og vær sikker på at du får den billigste leiebilen i Lillestrøm.

Følg oss på Facebook!

Om oss

Leiebilpriser.no er en gratis, uforpliktende søketjeneste. Vi sammenligner bilutleie fra over 1500 ulike selskaper i hele verden for å finne beste pris. 

Våre partnere