Leiebil Split

Søk, sammenlign og spar penger på utleiebil. Beste priser.

✓ Fri kilometer

✓ Forsikring inkludert

✓ Gratis endring og kansellering

✓ Hjelp ved motorstopp

Kjente leiebilselskaper. Bredt utvalg. Spar penger!

De mest populære utleiestasjonene i Split

Utvalgte leiebilselskap i Split

Populære bilklasser i Split

Liten

Hyundai i10 eller lignende MINI

Medium

Ford Fiesta eller lignende ØKONOMI

Stor

Ford Focus C-Max eller lignende 5-SETERS TRANSPORTTJENESTER

Økonomi

Volkswagen Polo eller lignende ØKONOMI

SUV

Opel Mokka eller lignende SUV

Luksus

Audi A6 eller lignende LUKSUS / PREMIUM

Fire korte fakta om Split og leiebiltips

Utleiestasjoner i Split

Det er mange tilbydere av utleiebil i Split; Sixt, Avant Car, M.A.C.K, New Right Cars Split, Nova Rent A Car, Hertz, Avis, Budget.

Populære måneder å besøke

Fra juni til august

Populære attraksjoner

Diocletian palass, Saint Domnius-katedralen, Mostrovic kunstgalleri, Riva, Bačvice strand og Temple of Jupiter.

Måneder med mest nedbør

November og desember

Bilutleie Split

Leiebilpriser.no sammenligner priser fra en rekke bilutleiefirmaer i Kroatia. Ved å sammenligne pris på utleiebil i Split kan du spare mye penger. 

Planlegger du ferie til Krotia og Split og trenger en leiebil? Vi har oversikten enten du skal ha stasjonsvogn, 7 seter leiebil eller økonomibil. Vi har avtale med alle de store utleieselskapene; Avis, Hertz, Budget, Sixt, Europcar og mange flere.

Leiebil Split lufthavn

Split Lufthavn (SPU) ligger vest fot Split. Kjøreturen er ca 26 km.

Fra flyplassen kan man ta buss som går ca hver 15 minutt til sentrum, eller man kan leie en bil.

Det er mange utleieselskap og velge mellom og de fleste store leiebilselskapene er etablert på flyplassen bl.a.: Sixt, Europcar, Avis, Hertz, men også mindre utleieselskap som Avant Car, Nova og MACK.

Billig leiebil i Split

Vi har gode priser på leiebil og ofte rabatter på prisene. Er du heldig kan du få opp i mot 15-30%. Så enten du skal leie bil privat eller via firmaet er det mye penger å spare på utleiebil hos oss. Etter du har funnet ønsket utleiebil vil du får en e-post av oss med kvittering og booking nummer.

Du kan fint avbestille eller endre leiebilbookingen om du gjør det innenfor angitt tid. Mer informasjon om dette finner du i menyen under “endre” eller “avbestill” din leiebil.

Leiebil Split erfaringer

Bilutleie erfaringer Split. Skal du til Split i Kroatia og har behov for leiebil? Da er det lurt å lest litt om erfaringer fra tidligere reisende som allerede har leid en bil i Split.

Vi sammenligner leiebil i Split, Krotia fra både nasjonale og internasjonale selskaper og i søkeresultatet ser du også tilbakemeldinger fra kunder. Her kan du lese erfaringer fra tidligere kunder og kommentarer. Du kan også se hvilke bilutleieselskap som er billigst, har de beste tilbakemeldingene, men også de som ikke har fullt så gode tilbakmeldinger. Kundene våre har også gitt en score fra 1 til 10 og dermed gjør de jobben din litt lettere når du skal velge en leverandør.

Fakta om Split

Split er Kroatias neste største by, ofte kalt Spalato (italiensk). Det er den økonomiske og administrative sentrum i Dalmatia. Innbyggertallet var i 2018 ca 185 000.

Split er en gammel by med livstegn helt tilbake fra 200 år f. Kr. Byen byr på ulike begivenheter som konserter, teaterforestillinger, gatemusikkanter, ulike parker, flotte strender og museumer.

Om sommeren er det pulserende liv i byen og en unik stemning. Split er desutten en stor havneby og dermed perfekt for å leie seilbåt eller yacht – enten du skal på øyhopping eller bare på en dagstur. Båt kan du leie med eller uten kaptein. 

Det går daglige ferger til øyer som Vis, Korcula og Brac. Og gamlebyen er dessuten bilfri. 

Strender 

Leiebilpriser.no anbefaler på det sterkeste å dra på stranden for eksempel Marjan-halvøya. Sør for byen finner du Bacvice stranden, dette er en grusstrand som har flere restauranter og kafeer. 

I selve splitt er det flere små strender med småstein, mens lenger nord finner man de større og litt finere strendene. 

Strendene i Dalmatia er i det er rene og velstelte og mange har mottatt “Blue Flag”. Dette deles ut av Foundation for Environmental Education in Europe og betyr et godt vedlikeholdt, trygt og trivelig miljø.

Shopping

Utvaget av shopping, butikker, og shoppingsentre er stort. Allikevel velger mange å ta turen til gamlebyen og markedet. 

Utvalgte leiebiltyper som er tilgjengelig i Split

  • Luksus bilutleie Split
  • 7 seter leiebil Split
  • Rimelig bilutleie Split

Ved å benytte søkemotoren ovenfor kan du finne priser på utleiebil i Split og omegn. Sammenlign priser fra de fire ulike bilutleiestede i Split flyplass, Tromsø lufthavn eller Split sentrum.

 

Følg oss på Facebook!

Om oss

Leiebilpriser.no er en gratis, uforpliktende søketjeneste. Vi sammenligner bilutleie fra over 1500 ulike selskaper i hele verden for å finne beste pris. 

Våre partnere