Leiebil Haugesund

Søk, sammenlign og spar penger på utleiebil. Beste priser.

✓ Fri kilometer

✓ Forsikring inkludert

✓ Gratis endring og kansellering

✓ Hjelp ved motorstopp

Kjente leiebilselskaper. Bredt utvalg. Spar penger!

Utvalgte leiebilselskap i Haugesund

Populære bilklasser i Haugesund

Liten

Hyundai i10 eller lignende MINI

Medium

Ford Fiesta eller lignende ØKONOMI

Stor

Ford Focus C-Max eller lignende 5-SETERS TRANSPORTTJENESTER

Økonomi

Volkswagen Polo eller lignende ØKONOMI

SUV

Opel Mokka eller lignende SUV

Luksus

Audi A6 eller lignende LUKSUS / PREMIUM

Fire korte fakta om Haugesund og leiebiltips

Utleiestasjoner i Haugesund

Det er fire utleiestasjoner i Haugesund; Sixt Bilutleie Haugesund Lufthavn, Avis Bilutleie Haugesund, Hertz Haugesund, Avis Bilutleie Haugesund Lufthavn

Populære måneder å besøke

Fra juni til august

Populære attraksjoner

Riksmonumentet Haraldshaugen, Karmsund Folkemuseum, Haugaland Zoo, Byparken og Steinsfjellet

Måneder med mest nedbør

August, september og oktober

Bilutleie Haugesund

Leiebilpriser.no sammenligner priser fra en rekke norske og internasjonale leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på utleiebil i Haugesund inkluderer  fri kilometer, gratis endring og nødvendige bilforsikringer.

Vi har oversikten enten du skal ha leiebil med tilhengerfeste, leiebil til bryllup, en varebil eller trenger en bil til flytting i Haugesund er du kommet på riktig plass. Sammenlign pris på bilutleie i Haugesund fra Avis, Hertz, Budget, Sixt, Europcar og mange flere utleieselskaper.

Billig leiebil i Haugesund

Vi har gode priser på leiebil og ofte rabatter på prisene – i noen tilfeller opp mot 20-30%. Så enten du skal leie bil privat eller via firmaet er det mye penger å spare på utleiebil hos oss. Etter du har funnet ønsket utleiebil vil du får en e-post av oss med kvittering og booking nummer.

Du kan selv avbestille eller endre leiebilbookingen om du gjør det innenfor angitt tid. Mer informasjon om dette finner du i menyen under “endre” eller “avbestill” din biluteleie.

Fakta om Haugesund

På vestkysten av Norge finner du byen Haugesund som også er en kommune i Rogaland. Kommunen ligger helt nordvest i fylket og grenser til Karmøy i sørvest og til Sveio i Hordaland i nord, og Tysvær i øst.

Antall innbyggere i Haugesund er ca 45 000 per 1. januar 2019 og det 14. største tettstedet i Norge. Teller man med Sveie og Etne er antall innbyggere ca 110 000.

Byen Haugesund vokste frem på midten av 1800-tallet og det var de rike sildeforekomstene som er bakgrunnen for dette. I 1854 fikk Haugesund status som «ladested» og kjøpstadrettigheter i 1866. Byen har per i dag store industrier innenfor bl.a. shipping og verftsindustrien – selv om silden etter hvert forsvant.

Utvalgte leiebiltyper som er tilgjengelig i Haugesund

  • Leiebil Haugesund varebil
  • Leiebil bryllup Haugesund
  • Leiebil med hengerfeste Haugesund
  • Porsche leiebil i Haugesund
  • Bilutleie Haugesund flyttebil
  • 7 seter leiebil Haugesund
  • 9 seter leiebil Haugesund
  • Leie minibuss Haugesund
  • Leiebil 4×4 Haugesund
  • Luksus leiebil Haugesund

Leiebil Haugesund pris

Ved å benytte søkemotoren ovenfor kan du finne priser på utleiebil i Haugesund og omegn. Sammenlign priser fra de fire ulike bilutleiestede i Haugesund flyplass, Haugesund lufthavn eller Haugesund sentrum.

Følg oss på Facebook!

Om oss

Leiebilpriser.no er en gratis, uforpliktende søketjeneste. Vi sammenligner bilutleie fra over 1500 ulike selskaper i hele verden for å finne beste pris. 

Våre partnere