Leiebil Evenes

Søk, sammenlign og spar penger på utleiebil. Beste priser.

✓ Fri kilometer

✓ Forsikring inkludert

✓ Gratis endring og kansellering

✓ Hjelp ved motorstopp

Kjente leiebilselskaper. Bredt utvalg. Spar penger!

Utvalgte leiebilselskap Evenes

Populære bilklasser Evenes

Liten

Hyundai i10 eller lignende MINI

Medium

Ford Fiesta eller lignende ØKONOMI

Stor

Ford Focus C-Max eller lignende 5-SETERS TRANSPORTTJENESTER

Økonomi

Volkswagen Polo eller lignende ØKONOMI

SUV

Opel Mokka eller lignende SUV

Luksus

Audi A6 eller lignende LUKSUS / PREMIUM

Fire korte fakta om Evenes og leiebiltips

Utleiestasjoner Harstad/Evenes

Det er to utleiestasjoner i Harstad med følgende selskaper: Avis Bilutleie Harstad, Rent-A-wreck Haststad, Europcar Harstad, Budget Bilutleie Evenes, Flytteservice og bilutleie AS, Hertz Harstad/Narvik lufthavn, Harstad bruktbilutleie og tjenester, Leiebil Evenes Europcar

Populære måneder å besøke

Fra juni til august og i vintermånedene ved nordlys

Populære attraksjoner

Keipen, Grottebadet, Trondnes fort – Adolfskanonen, Sætertind, Sollifjellet Alpinsenter

Måneder med mest nedbør

Juni, Februar, Marsr

Bilutleie Evenes

Leiebilpriser.no sammenligner priser fra en rekke norske og internasjonale leiebilfirma og finner beste pris på bilutleie. Alle priser på utleiebil Evenes eller Utleibil Harstad inkluderer  fri kilometer, gratis endring og nødvendige bilforsikringer.

Vi har oversikten enten du skal ha leiebil med tilhengerfeste, leiebil til bryllup, en varebil eller trenger en bil til flytting i Harstad er du kommet på riktig plass. Sammenlign pris på bilutleie Evenes fra Avis, Hertz, Budget, Sixt, Europcar og andre lokale leiebilselskaper. 

Billig leiebil Evenes

Vi har gode priser på leiebil og ofte rabatter på prisene – i noen tilfeller opp mot 20-30%. Så om du skal leie bil privat eller via firmaet er det mye penger å hente på utleiebil hos oss. Etter du har funnet ønsket utleiebil vil du får en e-post av oss med kvittering og bookingnummer.

Du kan selv avbestille eller endre leiebilbookingen om du gjør det innenfor angitt tid. Mer informasjon om dette finner du i menyen under “endre” eller “avbestill” din biluteleie.

Fakta om Evenes lufthavn

Harstad/Narvik lufthavn, Evenes er en flyplass i Evenes kommune i Nordland fylke.  Flyplassen ligger 44 km unna Harstad, og 76 km unna Narvik. Med den nye Hålogalandsbrua blir avstanden til Narvik kortet ned til 57 km. Flyplassen estimerer å ha ca. 700 000 passasjerer årlig.

Harstad/Narvik lufthavn, Evenes er kjent for å ha en av Norges lengste rullebaner, og er godkjent for å kunne ta i mot fly på størrelse med en Boeing 747. Flyplassen er også utstyrt med parallell taksebane, i hele rullebanens lengde.

I terminalbygget som har fem gater og to bagasjebånd finner man en kafé, leiebilfirmaer, kiosk, duty-free, billettkontorer samt minibank.

Utvalgte leiebiltyper som er tilgjengelig Evenes

  • Leiebil Evenes varebil
  • Leiebil med hengerfeste Evenes
  • Bilutleie Evenes flyttebil
  • 7 seter leiebil Evenes
  • 9 seter leiebil Evenes
  • Leie minibuss Evenes
  • Leiebil 4×4 Evenes
  • Luksus leiebil Evenes

Leiebil Evenes pris

Ved å benytte søkemotoren ovenfor kan du finne priser på utleiebil Evenes og omegn. Sammenlign priser fra de fire ulike bilutleiestede på Evenes flyplass eller i Harstad sentrum

Følg oss på Facebook!

Om oss

Leiebilpriser.no er en gratis, uforpliktende søketjeneste. Vi sammenligner bilutleie fra over 1500 ulike selskaper i hele verden for å finne beste pris. 

Våre partnere