Australia

Søk, sammenlign og spar penger på utleiebil. Beste priser.

✓ Fri kilometer

✓ Forsikring inkludert

✓ Gratis endring og kansellering

✓ Hjelp ved motorstopp

Leiebilpriser.no er en gratis, uforpliktende søketjeneste. Vi sammenligner bilutleie fra over 2000 ulike selskaper i hele verden for å finne beste pris. Ved å bestille leiebil i Brisbane i dag, kan du spare inntil 75%. Søk nå, og sammenlign priser.

R

Gratis avbestilling

R

Gratis endring

R

Hjelp ved motorstopp

R

Ingen kortgebyr

Kjente leiebilselskaper. Bredt utvalg. Spar penger!

Leiebil Australia

Leiebilpriser.no er en gratis, uforpliktende søketjeneste. Vi sammenligner bilutleie fra over 2000 ulike selskaper i hele verden for å finne beste pris. Ved å bestille leiebil i Australia i dag, kan du spare inntil 75%. Søk nå, og sammenlign priser.

Kjent for sine store åpne områder, utrolig natur med ørkener, strender og naturlige underverk, er Australia blant de drømmen destinasjoner for mange reisende. Landet er svært urbaniserte, med flere svært store byer, inkludert byene Sydney, Brisbane, Melbourne og Perth hvor finnes mange attraksjoner og landemerker.

Australia er den sjette største landet på jorden, grenser til det indiske hav og det sørlige Stillehavet, det Tasman Sea og Coral Sea. Landet er nærliggende New Zealand, Øst-Timor, Indonesia, Papua Ny-Guinea. Mye av befolkningen i Australia er konsentrert på sør-østlige og østlige kysten av landet i statene New South Wales og Victoria, mens store deler av innlandet er semi-arid.

Utforske Australia
er alvorlige. Den mest komfortable måten å utforske landet er ved å sjekke tilbud av bilutleiefirmaer. Som avstander i landet er så store og landemerkene er så langt fra hverandre, sjekke bilutleie avtaler synes den beste strategien.

Klimaet i Australia varierer, selv om nesten hele territoriet til Australia får 3000 timer med solskinn per år. Generelt er Nord varmt og tropisk, mens Sør har tempererte og sub-tropisk klima. Den maksimale temperaturer i løpet av måneden vanligvis ikke falle under 30 ° c, mens temperaturer i løpet av natten er rundt 15-20 ° c. I noen av de sørlige regionene temperaturene falle under frysepunktet om vinteren.

Australia er et land med flerkulturell befolkning, som mange australiere har blitt født utenfor Australia og andre har minst en utenlandsk forelder. De tre største byene-Sydney, Brisbane og Melbourne er eksempler for flerkulturelle samfunn. Faktisk reflekterer hver av de store australske byene innvandringen bølgen fra Asia, Europa, Stillehavet og Midtøsten som skjedde etter den andre verdenskrig. Samtidig er nesten en halv million australiere identifiserer seg selv som av opprinnelig avstamning.

De største byene i Australia

Australia er delt inn i sju hoved regioner med staten New South Wales er den mest folkerike en. Flere øyer er også en del av territoriet til landet. De største byene i Australia inkluderer:

• Canberra-dette er den nasjonale hovedstaden i Australia, som er spesialbygd.
• Adelaide-dette er vinen hovedstaden i verden, et svært hyggelig sted å besøke og senter for festivaler. For å komme til byen, sjekk ut tilgjengelige bilutleie avtaler.
• Brisbane-denne byen er basen for å utforske de vidunderlige sandstrendene i Australia. Det har mange flerkulturelle urbane landsbyer. Reisende Velkommen til å se fordelen leiebil avtaler her eller bruke bilutleietjenester her.
• Cairns-dette er en inngangsport til Great Barrier Reef, Daintree nasjonal Park, Port Douglas, og mange strender og feriesteder. Bil reservasjon er lett organisert på stedet eller på nettet på forhånd.
• Darwin-det er den tropiske nordlige hovedstaden.
• Sydney-det er den eldste og største byen i landet, med en pittoresk havn med Sydney Bridge. Det er et senter for kunst, kultur, arkitektur og historie. Bilutleie på flyplassen i Sydney tilbys her.
• Melbourne-denne herlige byen er den nest største bosetningen i landet, regnes som den mest europeiske byen i Australia. Det er et kunstsenter. Man kan organisere Bilutleie fra Melbourne City heap Car Rentals.
• Perth-det er den mest avsidesliggende byen på kontinentet og på jorden, plassert på den sørvestlige utkanten av Vest-Australia. Det er kjent for sin vin og mat, edelstener, perler og edle metaller. Sjekk Perth Airport Auto hire her.

Har du gjort din nasjonale Bilutleie allerede? Få en bil fra Bilutleie sted eller fra flyplassterminalen er også et godt alternativ. Hvis kursen mot New South Wales, så Bilutleie kuponger på Ballina Airport er svaret.

Kjøring i Australia

Australia er et tynt befolket land og ofte folk reiser i mange timer for å nå en destinasjon eller en annen. Den australske kartene kommer med gaten retninger, avstander spesifisert i kilometer, og GPS-koordinater.

Landet har en velorganisert vei og motorveisystem og leiebiltjenester er mye brukt. Staten hovedsteder er knyttet til hverandre med dual-Lane veier og motorveier av god kvalitet. Broene og veiene som er satt utenfor urbane områder i Melbourne, Sydney og Brisbane er gratis toll.

Kjøring i Australia er på venstre og reisende som planlegger å få en Bilutleie bør være klar over det. Generelt, den oversjøiske lisenser er gyldige for kjøring på veiene i Australia. I tilfellet lisensen er ikke inne engelske, så en internasjonal kjørende tillatelse er behøvde.

Trafikken i de største byene i Australia kan være trafikk, så kjører rundt

Følg oss på Facebook!

Om oss

Leiebilpriser.no er en gratis, uforpliktende søketjeneste. Vi sammenligner bilutleie fra over 1500 ulike selskaper i hele verden for å finne beste pris. 

Våre partnere