Leiebil Danmark

Søk, sammenlign og spar penger på utleiebil. Beste priser.

 

Leiebil Danmark

Søk og sammenlign priser på leiebiler. Vi gir deg de beste avtalene med alle nødvendige forsikringer samt ubegrenset kjørelengde. Bestill leiebil i dag, og få helt opp til 40 % avslag.

Vil du oppleve den nydelige kysten av Danmark sammen med barna? Da er det ingen bedre måte enn å leie en bil. 

Danmark er et vakkert land i Skandinavia-regionen, som består av Jyllandshalvann som hoveddel, de to store øyene Sjælland og Fyn og mange mindre øyer. Landet som en gang var hjemme for vikingene, er i dag blant de moderne nasjonene, og deltar i Europas kulturelle, økonomiske og politiske integrasjon. Danmark er kjent for sin progressive sosiale politikk, det liberale sosiale velferdssystemet, dets kommersielle kompetanse og sitt engasjement for fri tale. Reisende kommer hit for sightseeingturer, da landet tilbyr en vakkert bevart kulturarv, samt nydelig arkitektur. Hjem til det laveste ‘høyeste punktet’ i Europa, har Danmark mangfoldige landskap og dype skoger, kystdyner, myrer og innsjøer, samt spredte myrer. Kysten er også variert med hvite klipper og øde sanddyner, med fantastisk fjellandskap. Selv om offentlig transport i landet er godt organisert, er den beste måten å utforske landet og nå noen av sine langt unna områder, ved å få en rimelig leiebil.

De største byene i Dannmark

Danmark består av Jyllands-halvøya og mer enn 400 øyer, bare 72 av dem som blir befolket. Ca 40% av befolkningen i landet bor  øya Zealand, den største i Danmark. Jylland er det europeiske fastlandet i Danmark. Det ligger den gamle feriebyen Skagen, den eldste byen DanmarkRibe, i tillegg til Legoland.  øya Sjælland ligger hovedstaden i København,  vel som Viking byen Roskilde og Elsinore, som vi kjenner fra Hamlet. De andre regionene i Danmark inkluderer deg ferieøya Bornholm med sine strender og kroen kirker, Lolland-Falster regionen med naturen naturen deg klipper av man, samt regionen Funen og de omkringliggende øyene der bodde den berømte historieforteller Andersen. Mange bilutleiefirmaer tilbyr ferie leie for de reisende som ønsker å utforske alle regionene i Danmark. De største byene i Danmark, som er i fokus for de reisende og wherefrom kan organiseres bil reservasjon av Bilutleie inkluderer:

  • København-hovedstaden i Danmark, hjem til mange kulturelle opplevelser, kjøpesentre og landemerker.
  • Aarhus-den største byen på Jylland halvøya med et historisk frilufts Museum som presenterer hvordan byen så ut på 1800-tallet. København flyplassterminal tilbyr interessante økonomi bilutleie avtaler.
  • Aalborg-en by med fantastisk historisk sentrum og pulserende natteliv.
  • Esbjerg-hjertet av fiskeindustrien, bare en kort ferge tur unna øya Fano.
  • Elsinore – i denne bebyggelsen ligger festningen Kronborg fra skuespillet Hamlet.
  • Ribe-den eldste byen i Danmark, med fantastisk bevart middelalderby og i nærheten av nasjonalparken vade Sea.
    Blant de andre byene som er verdt å besøke med leiebil er Kalundborg, Nykobing Falster, Odense, Randers, Roskilde Ronne, Skagen, Silkeborg, og Sonderborg. Alle disse stedene har slott og palasser, så vel som mange historiske steder.

Hvordan er det å kjøre i Danmark?

Danmark har direkte forbindelse til tyske Autobahn-E45 som passerer nær Hamburg og løper langs østkysten av Jyllands halvøya. Faktisk mange reisende som kommer til Danmark bruke den vanlige bilferger. Reise gjennom Danmark med en auto utleie er en sterkt anbefalt, effektiv og veldig praktisk. Den såkalte Marguerite rute som kan tas er 35000 km lang og den passerer 100 viktige attraksjoner i Danmark, som er merket med tegn i brunt. Som regel er kjøring i Danmark behagelig og lett. Eventuelle internasjonale bilutleiefirmaer har kontorer i landet, og bilen reservasjoner er enkle å lage. Veiene er meget godt vedlikeholdt og lokalbefolkningen har en tendens til å kjøre i samsvar med reglene.

Gode tips

Det er ingen bompenger brukt i Danmark, bortsett fra på to av de store broene-Storebaetsbroen mellom Funen og Zealand og Oresundsbron mellom Malmo og København.

Fartsgrensene i Danmark tillater 50 km/t i byene, 80 km/t utenfor de oppbygde områdene og 130 km/t på motorveiene. Rundt byer, Inter-øya broer og store knutepunkter, fartsgrensene er 110 km/t eller lavere. 

Kjøring over broer krever større oppmerksomhet, ettersom kjøretøyet leie kan være gjenstand for meget sterk vind.

Setebelter er obligatoriske og barn under 135 cm og 3 år bør bruke sikkerhets seter, tilpasset deres vekt og høyde. • Frontlysene skal alltid være slått på, uansett værforhold. 

Den tillatte prosent av alkohol i blodet er 0,05. Fyllekjøring tolereres ikke.

Miniguide

I tillegg til de største byene og bosetningene som allerede er nevnt, har Danmark andre vakre steder som bør sees i tillegg, og som lett kan nærmet seg med de tilgjengelige bilutleie avtaler. Disse inkluderer:

• Anholt – den bortgjemte øya og en av de største segl bestandene i regionen Skandinavia. 

 Christiansøliten gruppe av øyer med en stor fugl Reserve. 

 Hirsholmliten øy med høy befolkning  fugler og fantastiske strender. 

• Laeso-øya sanddyner og gårdshus med tang tak.

• Samso-den grønneste øya i Danmark, hjem til en stor musikkfestival.  Billundmed temaparken Legoland, flott for barn.

Kjappe fakta om Danmark

 

• Sild og lakrispastiller er spesialiteter og lokalbefolkningen elsker dem.

• Danskene har stor sans for humor og ironi, og de har blitt vurdert som den lykkeligste menneskene på jorden i to år på rad. 

 Du vil ikke finne et ord for Vennligst  det danske språket. 

• Anerkjent i 1219, det danske flagget er det eldste statlige flagget i verden. 

 Danmark er hjemmet til LEGO. 

 Sykler er svært populære i København og i hele landet.

Følg oss på Facebook!

Om oss

Leiebilpriser.no er en gratis, uforpliktende søketjeneste. Vi sammenligner bilutleie fra over 1500 ulike selskaper i hele verden for å finne beste pris. 

Våre partnere