Leiebil Sydney Flyplass

Søk, sammenlign og spar penger på utleiebil. Beste priser.

Spar inntil 75% på leiebil Sydney Flyplass

Finn beste og billigste leiebil til ditt bruk. Garantert lave priser.

 

Populære bilklasser Sydney Internasjonale Lufthavn

Liten

Hyundai i10 eller lignende
MINI

Medium

Ford Fiesta eller lignende
ØKONOMI

Stor

Ford Focus C-Max eller lignende
5-SETERS TRANSPORTTJENESTER

Økonomi

Volkswagen Polo eller lignende
ØKONOMI

SUV

Opel Mokka eller lignende
SUV

Luksus

Audi A6 eller lignende
LUKSUS / PREMIUM

Leiebilpriser.no er en gratis, uforpliktende søketjeneste. Vi sammenligner bilutleie fra over 2000 ulike selskaper i hele verden for å finne beste pris. Ved å bestille leiebil i Brisbane i dag, kan du spare inntil 75%. Søk nå, og sammenlign priser.

R

Gratis avbestilling

R

Gratis endring

R

Hjelp ved motorstopp

R

Ingen kortgebyr

De mest populære utleiestasjonene i Sydney Flyplass

 
 

På jakt etter leiebil på Sydney flyplasds?

Å leie en bil hos Leiebilpriser.no er enkelt og praktisk. Bare fortell oss når du vil hente og returnere bilen på Sydney flyplass.

Utvilsomt en av de mest berømte og gjenkjennelige byene i verden, er Sydney hjem til den verdensberømte havnen og operahuset. Det har også rykte om å være Australias mest kulturelt viktige by, selv om dette er en evig kamp mot Melbourne.

Den mest folkerike byen i landet, og absolutt en av de mest kulturelt mangfoldige, blir ofte en av de 10 mest multikulturelle byene på planeten ved bransjestatistikker, og du kan ikke bare få en følelse av denne pulsen når du besøker sentrum.

Dette gjelder også byens nattelivsscene, med en imponerende eklektisk blanding av tradisjonelle australske barer, vinlabber, etniske restauranter og festivaler gjennom året som gir en nesten festlig atmosfære til byen gjennom hele året.

Vær advart om at temperaturen i Sydney kan vokse til å være nesten uutholdelig i sommersesongen, og det er alltid tilrådelig å ta sikkerhetstiltak når du besøker denne tiden av året.

Vurder evt. leiebil i Melbourne om du legger reisen dit.

Ankomst Sydney flyplass

Flyplassen ligger rundt 8 km fra sentrum og lett å nå med enten bilutleie eller offentlig transport. Flyplassen er ekstremt godt kjøre, og du kan forvente ganske rask prosess gjennom innsjekkings-, sikkerhets- og bagasjekontrollprosedyrer.

Flyplassen tilbyr mange shoppingmuligheter og restauranter for å imøtekomme dine behov, men vær oppmerksom på at disse er generelt svært dyre og tidligere besøkende har bemerket den dårlige kvaliteten på mange restauranter spesielt.

Drosjer fra flyplassen til sentrum av Sydney kan forventes å koste mellom $ 12 – $ 18 og bilutleiekøer pleier å bevege seg mye raskere enn andre store australske flyplasser.

Hvordan er det å kjøre i Sydney?

De fleste veier i og rundt Sydney sentrum har en tendens til å være godt vedlikeholdt og i god stand. Veiskilt er rikelig og trafikknivåene er ganske stabile bortsett fra i høyeste trafikk timer.

Når det gjelder kjøring i utkanten, må du sørge for at du alltid søker lokal rådgivning på den planlagte ruten din, og at hvis kjøretøyet bryter ned i et fjernt område, forblir det og forsøk ikke å gå.

Personer som bor med sine kjøretøy, er vanligvis plassert raskere enn de som forlater dem, og det kan bli anbefalt å hente en god bok om kjøring i utkanten for å sikre at du er forberedt på eventuelle tilfeldigheter.

Gode tips

  • Australians kjører på venstre side av veien – bare bruk høyre kjørefelt når du tar over.
  • Ikke tut med mindre det er absolutt nødvendig. Australske politimyndigheter kan være ganske alvorlige når de håndterer de som bruker hornene deres unødvendig.
  • Sikkerhetsbelter må alltid brukes av førere og alle passasjerer.
  • Noen av veiene som fører til de viktigste turistattraksjonene i Sydney, innbefatter tollveier. Pass på at du har noen endringer som er nyttige for å minimere risikoen for frustrerende meddrivere.

Attraksjoner i Sydney

  • Sydney Harbour – En fantastisk naturlig havn som gir det perfekte bakteppet for ditt opphold i Sydney.
  • Sydney Opera House – Enkelt og greit, ikke noe besøk til Sydney ville være komplett uten å dra på et show i Sydney Opera House.
  • Take A Trip On The Manly Ferry – Ta en tur på denne flotte fergen for å se Sydney fra sjøen.

Restauranter i Sydney

 

Besøkende i Sydney trekker frem disse restaurantene :

 

  • Twenty 8 Acres – Shop 1, 74-80 Ivy Street | Chippendale-Darlington, Sydney, New South Wales 2008, Australia
  • The Sardine Room – Shop 2, 31 Challis Ave Potts Point, Sydney, New South Wales 2011, Australia
  • Playfair Cafe And Sandwich Bar – Playfair Street | The Rocks, Sydney, New South Wales, Australia

Tilbakemeldinger fra kunder

Jeg bestilte leiebil på Leiebilpriser.no. Med kun et par tastetrykk fikk jeg en enkel og god oversikt over tilbud på leiebil i Alicante, og kunne velge den bilen som passet meg best. Anbefales.
Monica Remøy

Finansiell rådgiver, Nordea

Følg oss på Facebook!

Om oss

Leiebilpriser.no er en gratis, uforpliktende søketjeneste. Vi sammenligner bilutleie fra over 1500 ulike selskaper i hele verden for å finne beste pris. 

Våre partnere