Leiebil Lisboa Togstasjon

Søk, sammenlign og spar penger på utleiebil. Beste priser.

Spar inntil 75% på leiebil Lisboa

Finn beste og billigste leiebil til ditt bruk. Garantert lave priser.

Populære bilklasser i Lisboa

Liten

Hyundai i10 eller lignende MINI

Medium

Ford Fiesta eller lignende ØKONOMI

Stor

Ford Focus C-Max eller lignende 5-SETERS TRANSPORTTJENESTER

Økonomi

Volkswagen Polo eller lignende ØKONOMI

SUV

Opel Mokka eller lignende SUV

Luksus

Audi A6 eller lignende LUKSUS / PREMIUM

Leiebilpriser.no er en gratis, uforpliktende søketjeneste. Vi sammenligner bilutleie fra over 2000 ulike selskaper i hele verden for å finne beste pris. Ved å bestille leiebil i Lisboa i dag, kan du spare inntil 75%. Søk nå, og sammenlign priser.

R

Gratis avbestilling

R

Gratis endring

R

Hjelp ved motorstopp

R

Ingen kortgebyr

De mest populære utleiestasjonene i Lisboa

 
 

På jakt etter leiebil i Lisboa?

Flere leiebilselskaper har kontor ved Estação do Oriente som er vært lett å få øye på med sin iøynefallende arkitektur. 

Å leie bil på leiebilpriser.no kunne ikke vært enklere. Bare fortell oss når du vil hente og returnere av bilen på Lisboa flyplass.

Lisboa er hovedstaden i Portugal, og er landets arkitektoniske og kulturelle sentrum. Med gylne strender, fantastisk kystskjønnhet og utrolig natteliv, blir byen et nav for turistaktivitet i sommermånedene.

Byen forblir også utrolig varm i løpet av vår- og høstmånedene, og mange besøkende utnytter dette ved å besøke på disse tider når byen ikke er så opptatt.

En by fylt av historisk arkitektonisk skjønnhet, er Lisboa historiske områder fylt med kirker, museer, slott og biblioteker, og er også populært blant utenlandske besøkende og viser det punktet at byen virkelig imøtekommer alle aldersgrupper og kulturelle interesser.

Ankomst Lisboa

Lisboa internasjonale flyplass Ligger kun 10 kilometer fra sentrum. Den er den største og travleste i hele Portugal, og drosjer fra flyplassen til sentrum av sentrum kan forventes å koste rundt $ 15 – $ 20 for reisen.

Flyplassen blir utrolig opptatt i sommermånedene, selv om det blir langt roligere utenom sesongen, når turistnivåene begynner å synke betydelig.

Derfor kan du forvente lang ventetid i høysesong, men en rask reise gjennom flyplassen på alle andre tider. Mange besøkende utnytter Lisboas varme vår og høstsesonger ved å besøke byen i disse roligere perioder.

Bilutleie alternativer er mange og har en tendens til å bevege seg raskt, unntatt i de fastsatte travle perioder, og det er mange barer, restauranter og shopping fasiliteter tilgjengelig for besøkende.

Å kjøre i Lisboa

Portugal tilbyr en mye hyggeligere kjøreopplevelse enn mange andre store internasjonale byer. Enkelt og avslappende.

Mens du sannsynligvis trenger en leiebil for å navigere til alle Lisboas lokale attraksjoner, er mange i umiddelbar nærhet av hverandre, og det anbefales at du bruker det gode kollektivtransportsystemet når du besøker hjertet av sentrum for å unngå trafikkbelastning på travle tider.

Mange av Lisbons moderne veinett er godt vedlikeholdt og tydelig signert for turister.

Bare vær advart om at byens mer historiske områder kan være ganske forvirrende å kjøre inn, og et oppdatert GPS-system vil gjøre livet ditt lettere lettere når du kjører gjennom disse områdene.

Gode tips

  • Sjåfør er ansvarlige for alle passasjerer som bruker belter. Hvis trukket over, er det sjåføren som vil bli belastet for ikke å sikre at setebelter alltid brukes.
  • Som med andre steder i Portugal, er drikkkjøring strengt forbudt. Du vil bli trukket over og ladet hvis du prøver å drikke mens du kjører.
  • Portugisiske biler kjører på høyre side av veien. Bruk bare venstre kjørefelt mens du utfører overtakende manøvrer.
  • Barn under 12 år kan ikke sitte i bilens fremre sete. Også alle barn under 8 år må ha bilsete eller booster sete for å kunne reise.

Nå de mest populære attrasjonene med leiebil

  • Castle Of Sao George – En av byens eldste og mest elskede slott, som tilbyr fantastisk fjellopplevelse.
  • Bairro Alto – Et enormt populært nabolag, fylt med barer, restauranter og shoppingområder.
  • National Palace Of Pena -Ta en guidet tur gjennom en av Lisboas mest eksklusive bygninger.

Restauranter i Lisboa

  • BelcantoLargo de Sao Carlos, 10 Chiado, Lisbon 1200-410, Portugal
  • Frade Dos MaresAv. Dom Carlos I, 55-A, 1200-647, Lisbon 1200-647, Portugal
  • Wine Bar De CasteloRua Bartolomeu de Gusmao 13, St. George Castle, Lisbon, Portugal

Tilbakemeldinger fra kunder

Jeg bestilte leiebil på Leiebilpriser.no. Med kun et par tastetrykk fikk jeg en enkel og god oversikt over tilbud på leiebil i Alicante, og kunne velge den bilen som passet meg best. Anbefales.
Monica Remøy

Finansiell rådgiver, Nordea

Følg oss på Facebook!

Om oss

Leiebilpriser.no er en gratis, uforpliktende søketjeneste. Vi sammenligner bilutleie fra over 1500 ulike selskaper i hele verden for å finne beste pris. 

Våre partnere