Leiebil Roma

Søk, sammenlign og spar penger på utleiebil. Beste priser.

Spar inntil 75% på leiebil Roma

Finn beste og billigste leiebil til ditt bruk. Garantert lave priser.

 

Populære bilklasser i Roma

Liten

Hyundai i10 eller lignende
MINI

Medium

Ford Fiesta eller lignende
ØKONOMI

Stor

Ford Focus C-Max eller lignende
5-SETERS TRANSPORTTJENESTER

Økonomi

Volkswagen Polo eller lignende
ØKONOMI

SUV

Opel Mokka eller lignende
SUV

Luksus

Audi A6 eller lignende
LUKSUS / PREMIUM

Leiebilpriser.no er en gratis, uforpliktende søketjeneste. Vi sammenligner bilutleie fra over 2000 ulike selskaper i hele verden for å finne beste pris. Ved å bestille leiebil i Roma i dag, kan du spare inntil 75%. Søk nå, og sammenlign priser.

R

Gratis avbestilling

R

Gratis endring

R

Hjelp ved motorstopp

R

Ingen kortgebyr

Utvalgte leiebilselskaper Roma flyplass

Autovia
Telefon +39 06 6595 4103
Parking bygning B – 4 etasje

 

 

Leiebil Alicante

De mest populære utleiestasjonene i Roma

 
 

Leiebil Roma

Skal du reise til Roma og trenger en leiebil? Da er du kommet til rett sted! Vi sammenligner priser på leiebil i Roma. Søk nå og spar penger! 

Ofte kalt The Eternal City, hovedstaden i Italia – Roma er den største bosetningen i landet og også den mest besøkte. Det ligger i provinsen Lazio, hvor det også finnes Leonardo da Vinci Fiumicino flyplass, som er den travleste flyplassen i Italia, og serverer et økende antall turister.

Roma er byen det romerske imperiet, en århundrer gammel historie, rik kulturarv, Vatikanstaten og la dolce vita eller søtt liv. Det er en by som eksisterer i nesten tre tusen år, og som hadde stor innflytelse over resten av verden. Hele det historiske sentrum av Roma er merket som en verdensarv av UNESCO. Den har svært gamle kirker og palasser, ruiner og monumenter, statuer og fontener. Takket være den endeløse listen over landemerker i denne globale byen, den gode maten og den kosmopolitiske atmosfæren, er Roma på ønskeliste av mange reisende.

Når du ankommer Fiumicino flyplass

Reisende som kommer til Fiumicino flyplass, bør være oppmerksomme på at dette er den travleste flyplassen i Italia og også den sjette travleste i Europa. Flyplassen ligger 35 km utenfor den historiske byen Roma, og fungerer som hovednav for Alitalia. Det er internasjonalt, moderne, romslig og svært effektiv, så vel som godt forbundet med sentrum med offentlig transport. De besøkende som kommer sent sent eller de som ønsker å være mer uavhengige på deres tur til Roma, bør se på alternativet for leie av leiebil.

Fiumicino lufthavn serveres med flyplasstransport og har kontorer på stedet hos alle store leiebilbedrifter. De mest fristende leiebil avtalene er tilgjengelig på nettstedet airportcarrental365 som kommer med bilutleie forsikring også.

Et annet alternativ for å nå byen Roma er å bestille en lisensiert limousine.

Kjøre bil i Roma

Kjøring i Roma er lett generelt. Byen er omgitt av en motorvei – Grande Raccordo Anulare, men så er senteret fullt av små gater, og det kreves derfor en god GPS-deice, og et kart er nødvendig. Parkeringsplassene i sentrum betales, mens i de mer øde områdene kan bli funnet gebyr parkeringsplasser.

De som bestemmer seg for å leie en leiebil, bør vite at trafikken i sentrum er kaotisk og opptatt. Noen områder er kun åpne for lokalbefolkningen. Italienerne er hektiske drivere også, så hvis du ikke er villig til å kjøre på sin måte, må du bruke offentlig transport i Roma bedre.

Ting å gjøre og se i Roma

Det er så mange ting å gjøre i Roma og så mange landemerker at det er nødvendig med en nøye planlegging, spesielt når turen varer bare i noen dager.

Hovedattraksjonene i Roma er gratis, og de ligger midt i sentrum før øynene. For de andre er tilgjengelige daglige pass, samt billetter. Blant de må se steder av interesse i Roma er:

  • Colosseum og det antikke forumet
    Palatine bakken, Baths of Caracalla
    Piazza Navona med sine skulpturer og fontener
  • Den fantastiske Fontana di Trevi
    Vatikanstaten med Vatikanmuseene og basilikaen St. Peter
  • Det sjarmerende distriktet Trastevere, på vestbredden av Tiber-elven
  • Byen Roma er full av museer og kunstgallerier også

Det er et flott sted å bare sitte, prøv litt velsmakende mat og nyt livet.

Informasjon om Roma flyplass

Flyplassen i Roma heter Aeroporto internazionale «Leonardo da Vinci», offisielt Aeroporto di Roma-Fiumicino) og er Italias største flyplass. I 2006 var det 30 millioner passasjerer som benyttet flyplassen.

Åpningstider
Flyplassen er åpen 24/7.

IATA kode
IATA koden er FCO

ICAO
ICAO koden er LIRF.

Adresse
Via dell’ Aeroporto di Fiumicino,
00054 Fiumicino RM,
Italia

Offisiel nettside
http://www.adr.it/

Kart over Aeroporti di Roma

Kart Alicante flyplass

Leonardo da Vinci–Fiumicino flyplass/Koordinater

41.7999° N, 12.2462° E

Tilbakemeldinger fra kunder

Jeg bestilte leiebil på Leiebilpriser.no. Med kun et par tastetrykk fikk jeg en enkel og god oversikt over tilbud på leiebil i Alicante, og kunne velge den bilen som passet meg best. Anbefales.
Monica Remøy

Finansiell rådgiver, Nordea

Følg oss på Facebook!

Om oss

Leiebilpriser.no er en gratis, uforpliktende søketjeneste. Vi sammenligner bilutleie fra over 1500 ulike selskaper i hele verden for å finne beste pris. 

Våre partnere