Leiebil Kreta Flyplass

Søk, sammenlign og spar penger på utleiebil. Beste priser.

Spar inntil 75% på leiebil Kreta flyplass

Finn beste og billigste leiebil til ditt bruk. Garantert lave priser.

 

Populære bilklasser på Kreta flyplass

Liten

Hyundai i10 eller lignende
MINI

Medium

Ford Fiesta eller lignende
ØKONOMI

Stor

Ford Focus C-Max eller lignende
5-SETERS TRANSPORTTJENESTER

Økonomi

Volkswagen Polo eller lignende
ØKONOMI

SUV

Opel Mokka eller lignende
SUV

Luksus

Audi A6 eller lignende
LUKSUS / PREMIUM

Leiebilpriser.no er en gratis, uforpliktende søketjeneste. Vi sammenligner bilutleie fra over 2000 ulike selskaper i hele verden for å finne beste pris. Ved å bestille leiebil i Kreta i dag, kan du spare inntil 75%. Søk nå, og sammenlign priser.

R

Gratis avbestilling

R

Gratis endring

R

Hjelp ved motorstopp

R

Ingen kortgebyr

De mest populære utleiestasjonene på Kreta flyplass

Leiebil Kreta flyplass

Chania er en veldig populær kystby, som ligger på den greske turistøya Kreta. Det er den nest største byen på Kreta, og er hovedstaden til øyas Chania-region.

Hele Chania-området er generelt veldig pittoresk, med mange trange gater og gamle sjarmerende bygninger, hvorav noen har blitt restaurert som hoteller, restauranter, butikker og barer.

Dette gjør det til en livlig og fargerik by, spesielt i midsommermånedene. Om vinteren er det fortsatt et aktivitetssenter (spesielt for natteliv), men på en mer rolig og atmosfærisk måte.

Med vakre, gyldne strender, og klart, blått vann er det lett å se hvorfor Chania er et av Kretas mest populære turiststeder.

Ankomst Kreta flyplass

Chania flyplass ligger ca 14 km fra sentrum av Chania, som ligger på den greske øya Kreta. Drosjer fra flyplassen vil sannsynligvis koste rundt $ 20 – $ 25 for å kjøre deg til sentrum.

Innsjekkings- og bagasjeinnsamlingsprosesser har en tendens til å være ganske effektiv, og hvis du er ute etter leiebil Chania flyplass, vil du gjerne oppdage at flyplassen tilbyr mange leiebilalternativer med hurtigflytende køer.

Chania flyplass tilbyr ikke for mange fasiliteter i veien for restauranter, barer og kjøpesentre, men det er et lite utvalg å velge mellom ved ankomst. Flyplassen tilbyr også gratis Wi-Fi-tilkobling, selv om mange besøkende bemerker at dette kan være ganske tregt i forhold til andre internasjonale flyplasser.

Kjøring  på Kreta

Hvis du søker leiebil Chania flyplass, vær oppmerksom på at byens veier ikke alltid er synlige, og mange av byens mindre veier har en tendens til å lider av pott og dårlig trafikkskilt.

Dette forbedrer seg i og rundt de populære turistattraksjonene, og er betydelig bedre på de åpne veiene som omgir kystnære attraksjoner.

De lokale Chania-sjåførene har en tendens til å være svært vennlige og høflige mot utenlandske sjåfører, og byen har et lite, men likevel pålitelig kollektivtransportsystem.

Parkering kan også bli funnet rimelig billig, og tilbyr generelt god tilgjengelighet over hele byen, med mange av byens parkeringsplasser som tilbyr 24 timers sikkerhet.

Ting å gjøre på Kreta

  • Elafonissi Beach – Chania største og mest populære kystattraksjon med utenlandske besøkende og greske turister.
  • Old Venetian Harbor – En fantastisk naturlig havn, fylt med sjarmerende markeder og fabelaktige turstier.
  • Limnoupolis Waterpark – En fantastisk familieattraksjon, og den perfekte forfriskningen for dagen tilbrakt under den varme greske solen.

Restauranter Kreta

 

Vi anbefaler følgende restauranter

 

Tilbakemeldinger fra kunder

Jeg bestilte leiebil på Leiebilpriser.no. Med kun et par tastetrykk fikk jeg en enkel og god oversikt over tilbud på leiebil i Alicante, og kunne velge den bilen som passet meg best. Anbefales.
Monica Remøy

Finansiell rådgiver, Nordea

Følg oss på Facebook!

Om oss

Leiebilpriser.no er en gratis, uforpliktende søketjeneste. Vi sammenligner bilutleie fra over 1500 ulike selskaper i hele verden for å finne beste pris. 

Våre partnere