Leiebil Kefalonia flyplass

Søk, sammenlign og spar penger på utleiebil. Beste priser.

Spar inntil 75% på leiebil Kefalonia flyplass

Finn beste og billigste leiebil til ditt bruk. Garantert lave priser.

 

Populære bilklasser i Kefalonia flyplass

Liten

Hyundai i10 eller lignende
MINI

Medium

Ford Fiesta eller lignende
ØKONOMI

Stor

Ford Focus C-Max eller lignende
5-SETERS TRANSPORTTJENESTER

Økonomi

Volkswagen Polo eller lignende
ØKONOMI

SUV

Opel Mokka eller lignende
SUV

Luksus

Audi A6 eller lignende
LUKSUS / PREMIUM

Leiebilpriser.no er en gratis, uforpliktende søketjeneste. Vi sammenligner bilutleie fra over 2000 ulike selskaper i hele verden for å finne beste pris. Ved å bestille leiebil i Brisbane i dag, kan du spare inntil 75%. Søk nå, og sammenlign priser.

R

Gratis avbestilling

R

Gratis endring

R

Hjelp ved motorstopp

R

Ingen kortgebyr

De mest populære utleiestasjonene i Kefalonia

Bilutleie Kefalonia flyplass

Billig leiebil Kefalonia. Søk og sammenlign priser på leiebil i Kefalonia. Gratis endring, ingen kostnad ved kansellering, eller kortavgift.

Øya Kefallonia er en av de ioniske øyene i Hellas og et populært feriemål. Det er et vennlig og hyggelig oppgjør, omgitt av vakker natur, fantastiske fjell, frodige skoger, høye klipper og dypblått hav. Hovedstaden på øya er Argostoli, kjent for sitt underwhelming museum og mange butikker. Den nest største byen er Lixouri. De viktigste turistsonene er Lassi, Leibatho, Skala. Andre steder som fremkaller interessen til ferierende er yachtbåthavnene Fiskardo og Poros, søvnbyen Lourdas, havnebyen Sami og vender mot den berømte Ithaka-øya, og også den lille landsbyen Katelios, som har vannkantenes tavernaer med noen av de fineste sjømat på øya. Kefalonia er et flott reisemål for strandferier, og er best å bli utforsket med en av de billige leiebilene.

Ankomst til Kefalonia flyplass

Den greske øya har en flyplass som serverer den, og dette er Kefalonia Island International Airport. Den er plassert 10 km sør for hovedstaden Argostoli etter at rullebanen er 2,4 km lang. Nesten alle rutefly som lander på denne flyplassen flyr til og fra Athen, og er på den olympiske luftruten, som ikke bare serverer øya Kefalonia, men også øyene Lefkas og Zante. I sommermånedene håndterer flyplassen også charterfly fra mange flyplasser i Europa.

Kefalonia flyplass har en fin flyplassterminal med mange fasiliteter til reisende, flyplass parkeringsplasser og kontorer fra flere bilutleiefirmaer. Flyplassen er koblet til hovedbyen gjennom flyplasstransport og flyplassutleie. Takket være nettstedet airportcarrental365 kan reisende organisere sine leiebil på forhånd, samt finne interessante leiebilomtaler og nyttige leiebil tips.

Kjøring i Kefalonia

Kjøring i Kefalonia kan være veldig hyggelig hvis det tas hensyn til omtanke, ettersom man ved å kjøre ferierne kan se mye av øens prakt og skjønnhet. Sjåførene bør imidlertid holde seg til hovedveiene på øya. Kjører i Kefalonia bør forberede seg på lengre reiser på grunn av de smale svingete veiene. Hvis du går til fjellområdene, anbefales 4WD-kjøretøy.

Kjøring i Hellas ligger på høyre side av veien. Fartsgrensene er for 50 km / t i byområdene og 90 km / t på motorveien. De fleste bensinstasjoner lukker klokken 19 og bare noen av dem aksepterer kredittkort.

Ting å gjøre og se i Kefalonia

Kefalonia-øya ble et interessant internasjonalt feriedestinasjon tidlig på 1800-tallet, etter at kongelig familie i Hellas sendte barna sine til en sommerferie i Lixouri. I løpet av 1980-årene ble øya oppdaget av masseturisterne, og nå er Kefalonia besøkt av mange reisende fra Europa og andre deler av verden. Det er et spesielt feriedestinasjon for lokalbefolkningen, og også for italienerne takket være nærheten til øya til Italia.

Det er to naturlige attraksjoner på øya Kefalonia: den underjordiske innsjøen Melissani og Myrtos-stranden. Det er også fire halvøyer, vakre fjell, to huler og fantastiske strender, inkludert samisk strand, Platis Gialos, Makris Gialos, Kaminia-stranden, Horgota-stranden, etc. Ferieeiere er velkomne til å leie båter, å gå på ridning, for å dykke , etc.

Tatt i betraktning andre flyplasser i Hellas? Sjekk ut Bilutleie Chania Airport eller Bilutleie Thessaloniki Hellas.

Tilbakemeldinger fra kunder

Jeg bestilte leiebil på Leiebilpriser.no. Med kun et par tastetrykk fikk jeg en enkel og god oversikt over tilbud på leiebil i Alicante, og kunne velge den bilen som passet meg best. Anbefales.
Monica Remøy

Finansiell rådgiver, Nordea

Følg oss på Facebook!

Om oss

Leiebilpriser.no er en gratis, uforpliktende søketjeneste. Vi sammenligner bilutleie fra over 1500 ulike selskaper i hele verden for å finne beste pris. 

Våre partnere