Leiebil Athen flyplass

Søk, sammenlign og spar penger på utleiebil. Beste priser.

Spar inntil 75% på leiebil Athen flyplass

Finn beste og billigste leiebil til ditt bruk. Garantert lave priser.

 

Populære bilklasser Athen flyplass

Liten

Hyundai i10 eller lignende
MINI

Medium

Ford Fiesta eller lignende
ØKONOMI

Stor

Ford Focus C-Max eller lignende
5-SETERS TRANSPORTTJENESTER

Økonomi

Volkswagen Polo eller lignende
ØKONOMI

SUV

Opel Mokka eller lignende
SUV

Luksus

Audi A6 eller lignende
LUKSUS / PREMIUM

Leiebilpriser.no er en gratis, uforpliktende søketjeneste. Vi sammenligner bilutleie fra over 2000 ulike selskaper i hele verden for å finne beste pris. Ved å bestille leiebil i Athen flyplass i dag, kan du spare inntil 75%. Søk nå, og sammenlign priser.

R

Gratis avbestilling

 
R

Gratis endring

 
R

Hjelp ved motorstopp

 
R

Ingen kortgebyr

 

De mest populære utleiestasjonene i Athen

 
 

Bilutleie Athen flyplass 

Billig leiebil Athen. Søk og sammenlign priser på leiebil i Athen. Gratis endring, og kansellering. Ingen kortavgift. Søk nå og spar penger!

Hellas hovedstad, Athen, er en storby med en befolkning på fire millioner borgere. Det er en fødested for den vestlige sivilisasjonen og har mange århundrer lang historie. Et fristende sightseeingmål, appellerer byen til turister med en mengde landemerker. De fleste steder av interesse er konsentrert i sentrum rundt Syntagma-plassen og i byene Monastiraki og Thissio, Plaka, Omonia og Kolonaki. Byen er best å bli besøkt om våren og høsten, da temperaturene i sommermånedene og spesielt i august er svært høye.

Ankomst til Athen flyplass

Athen Eleftherios Venizelos internasjonale flyplass ligger 27 km øst for sentrum, nær Spata forstad. Det er et stort knutepunkt for Øst-Middelhavet, Egeerhavet og Balkan, og håndterer et stort antall flyreiser fra mange europeiske byer, samt direktefly fra Nord-Amerika. Athens Airport har et godt utvalg av flyplasstjenester, inkludert tollfrie butikker, parkeringsplass for flyplasser og matstativer. Det er enda et lite museum i øverste etasje som fokuserer på historien til Athen med mange midlertidige utstillinger.

Flyplassen har gode transportforbindelser til sentrum på grunn av den tilgjengelige flyplasstransporten og flyplassen. Alle kjente bilutleiefirmaer har kontorer her og booking en leiebil er veldig enkelt å bli organisert. Bilreservasjoner er også mulige online takket være systemet til nettstedet airportcarrental365.

Kjøring i Athen

Kjøring i Athen kan være en utfordring, og førere av rimelig leiebil bør være oppmerksom. Veiene er gode, men de følgende reglene er ikke det sterkeste punktet til de greske driverne. Dermed er defensiv kjøring i Athen en god ide. Veibanen holdes vanligvis, men om natten blir de ikke alltid vurdert.

Kjøringen skal holdes til høyre. Veiskiltene er på gresk og på engelsk. Hastighetsgrensen i Hellas er 50 km / t i boligområdet og 100 – 120 km / t på motorveiene. Å få en leiebil krever bare et gyldig nasjonalt førerkort.

Ting å gjøre og se i Athen

Som vugge i den vestlige sivilisasjonen er byen Athen utrolig vakker. De fleste av landemerkene er konsentrert ved foten av Akropolis, og i områdene Anafiotika, Plaka, Monastiraki og Thissio. Blant dem er spredte smale svingete gater, koselige kafeer og herlige greske restauranter. De greske ortodokse kirker er nesten overalt. Den må se steder i Athen by inkluderer:

Akropolis – dette er den gamle byen Athen, med marmor templer til gudinnen Athena.
Det Olympiske Zeus tempel – bare ruiner å bli sett her i dag, da kolonnen har falt og nå blitt presentert i stykker. I nærheten finner du Hadrins buen og olympiske stadion i 1896.
Plaka, Monastiraki og Thissio – det er en romantisk historisk bydel ved foten av Akropolis med gågater, neoklassiske bygninger fra 1800-tallet, restaurant og butikker og ruiner fra byens romerske tid.
Syntagma Square – det er det vakre sentrum av Athen, dominert av det gamle kongelige palass. Det er også forretningsdistriktet i byen, med mange hoteller, banker, restauranter etc.
Piraeus – Det er den gamle havnen i byen, seks kilometer sørvest for sentrum av Athen. Herfra starter nesten alle Attikas fergeforbindelser til Kreta og Egeerhavet.
Panathinaiko stadion – på den stadion ble laget første olympiske lekene i 1896. Stadionet er stort, hvitt og laget av marmor i hesteskoform.

Tilbakemeldinger fra kunder

Jeg bestilte leiebil på Leiebilpriser.no. Med kun et par tastetrykk fikk jeg en enkel og god oversikt over tilbud på leiebil i Alicante, og kunne velge den bilen som passet meg best. Anbefales.
Monica Remøy

Finansiell rådgiver, Nordea

Følg oss på Facebook!

Om oss

Leiebilpriser.no er en gratis, uforpliktende søketjeneste. Vi sammenligner bilutleie fra over 1500 ulike selskaper i hele verden for å finne beste pris. 

Våre partnere