Leiebil Melbourne Flyplass

Søk, sammenlign og spar penger på utleiebil. Beste priser.

Spar inntil 75% på leiebil Melbourne Flyplass

Finn beste og billigste leiebil til ditt bruk. Garantert lave priser.

 

Populære bilklasser på Melbourne Flyplass

Liten

Hyundai i10 eller lignende MINI

Medium

Ford Fiesta eller lignende ØKONOMI

Stor

Ford Focus C-Max eller lignende 5-SETERS TRANSPORTTJENESTER

Økonomi

Volkswagen Polo eller lignende ØKONOMI

SUV

Opel Mokka eller lignende SUV

Luksus

Audi A6 eller lignende LUKSUS / PREMIUM

Leiebilpriser.no er en gratis, uforpliktende søketjeneste. Vi sammenligner bilutleie fra over 2000 ulike selskaper i hele verden for å finne beste pris. Ved å bestille leiebil i Brisbane i dag, kan du spare inntil 75%. Søk nå, og sammenlign priser.

R

Gratis avbestilling

R

Gratis endring

R

Hjelp ved motorstopp

R

Ingen kortgebyr

Utvalgte leiebilselskaper Melbourne flyplass

Avis Phone: 13 63 33 (Australia) Phone: +613 9338 1800 (Overseas) Budget Phone: 13 27 27  (Australia) Phone: +613 9241 6366 (Overseas) Europcar Phone: 1300 13 13 90  (Australia) Phone: +613 9241 6800 (Overseas) Hertz Phone: 13 30 39  (Australia) Phone: +613 9338 4044 (Overseas)
Redspot Telefon: 1300 66 88 10 (Australia) Telefon: +612 8303 2222 (Overseas) Thrifty Telefon: 1300 36 72 27 (Australia) Telefon: +613 9241 6100 (Overseas)
Leiebil Alicante

De mest populære utleiestasjonene i Melbourne

Leiebil Melbourne Flyplass

Melbourne ligger i den australske delstaten Victoria, og er en av Australias mest populære turist byer. Mange millioner turister ferierer i byen hvert år som er kjent for sitt varme klima og hav skyline.

Melbourne er også et kommersielt sentrum i Australia og er kjent for sine mange kjøpesentre, barer og restauranter, samt et fantastisk pulserende natteliv som ofte anses som en av de beste som Australia har å tilby.

Klimaet i byen har en tendens til å holde seg varm hele året, men Melbourne kan vokse til kjempefint temperaturer i sommermånedene, der mange populære festivaler og feiringer har en tendens til å skje i hele byen.

 

 

 

Ankomst Melbourne flyplass

Flyplassen i Melbourne er nest største og travleste flyplassen i hele Australia, og ligger ca 23km fra sentrum. Drosjer fra flyplassen til hjertet av Downtown Melbourne kan forventes å koste rundt $26-$ 30 for reisen.

Selv om du skulle tro at den generelle volumet av trafikken som passerer gjennom terminalene på daglig basis kan forsinke den primære flyplassen prosedyrer, for eksempel innsjekking, bagasjen innsamling og leiebil alternativer, det motsatte er faktisk tilfelle, og Melbourne Flyplassens team av svært effektive og veltrente personale vil sørge for at ditt opphold på flyplassen vanligvis er en kort en.

Melbourne Airport tilbyr også mange spise-og shoppingfasiliteter, i tillegg til tradisjonell australsk live-underholdning på flere steder i løpet av dagen.

Flyplassen er også generelt ansett for å være en av Australias reneste og best bevarte flyplasser, derfor gjenstår utrolig populært blant besøkende som kommer tilbake til byen år etter år.
Kjøring i Melbourne
Melbourne er ofte rangert som den enkleste og mest behagelige australske byen som å kjøre i industrien meningsmålinger. Det er derfor en ideell by for første gang australske sjåføren å bli acclimated til den australske måten å kjøre.

Veiforholdene og design utforminger er generelt utmerket, og navigering er gjort enda enklere gjennom bruk av god og klar veiskilt, noe som er spesielt rettet mot å hjelpe utenlandske besøkende til byen.

Melbourne er en ganske flat by, og dette sikrer at mesteparten av din kjøring vil bli ledsaget av fantastisk naturskjønn havutsikt og landskap.

Kjøretips i Melbourne

Sjåførene er ansvarlig for alle passasjerer iført setebelter. Hvis trakk over, er det sjåføren som vil bli belastet for ikke å sikre at setebeltene er slitt til enhver tid.
Som med andre steder i Australia, drikke kjøring er strengt forbudt. Du vil bli trukket over og ladet hvis du prøver å drikke mens du kjører.
Australske biler kjører på venstre side av veien. Bruk bare høyre felt mens du utfører forbikjøring manøvrer.
Barn under 12 år kan ikke sitte i front setet på bilen. Også alle barn under 8 år må ha et bilsete eller booster sete for å reise.

Ting å gjøre i Melbourne

Melbourne Zoo
En stor samling av eksotiske og sjeldne dyr gjør denne Zoo en av de mest populære i Australia.

Eureka Skydeck 88
en massiv observasjon tårn med utsikt over sentrum-du må gå til dette etter solnedgang for å se Melbourne på sitt vakreste.

Great Ocean Road
med fantastisk kystutsikt og Beach-side parkering, er dette Melbourne mest underholdende strekning av åpne veien.

Restauranter i Melbourne

Ris papir saks
19 Liverpool Street, Melbourne, Victoria 3000, Australia

Eau de vie
1 Malthouse Lane, Melbourne, Victoria 3000, Australia

Chokolait hub
8, hub Arcade, 318 lt Collins Street, Emporium Shop 342, 287 Lonsdale St, Melbourne, Victoria 3000, Australia

Informasjon om Melbourne flyplass

Melbourne lufthavn er den nest mest trafikkerte flyplassen i Australia med ca 25 millioner passasjerer (2016-2017). Flyplassen ligger ved den lille byen Talluamarine ca 23 km (14 miles) nord for Melbourne. Flyplassen har totalt fire terminaler: -en internasjon terminal -to innenlandsterminaler -en innenlandsterminal (for lavprisselskap) Flyplassen har også sitt eget poststed – Melbourne Airport, Victoria (post nummer 3045). Melbourne flyplass eies og driftes av Australia Pacific Airports Corporation Limited, og ble åpnet i 1970 (erstattet da Essendon flyplass). Åpningstider Fra mandag til søndag: 07:00 – 00:00 IATA kode IATA koden er MEL ICAO ICAO koden er YMML. Adresse Departure Dr, Melbourne Airport VIC 3045, Australia Offisiel nettside https://www.melbourneairport.com.au
Kart

Kart Melbourne flyplass

Melbourne Flyplass/Koordinater 37.6690° S, 144.8410° E

Tilbakemeldinger fra kunder

Jeg bestilte leiebil på Leiebilpriser.no. Med kun et par tastetrykk fikk jeg en enkel og god oversikt over tilbud på leiebil i Alicante, og kunne velge den bilen som passet meg best. Anbefales.
Monica Remøy

Finansiell rådgiver, Nordea

Følg oss på Facebook!

Om oss

Leiebilpriser.no er en gratis, uforpliktende søketjeneste. Vi sammenligner bilutleie fra over 1500 ulike selskaper i hele verden for å finne beste pris. 

Våre partnere