Leiebil Menorca flyplass

Søk, sammenlign og spar penger på utleiebil. Beste priser.

Spar inntil 75% på leiebil Menorca flyplass

Finn beste og billigste leiebil til ditt bruk. Garantert lave priser.

 

Populære bilklasser i Menorca flyplass

Liten

Hyundai i10 eller lignende
MINI

Medium

Ford Fiesta eller lignende
ØKONOMI

Stor

Ford Focus C-Max eller lignende
5-SETERS TRANSPORTTJENESTER

Økonomi

Volkswagen Polo eller lignende
ØKONOMI

SUV

Opel Mokka eller lignende
SUV

Luksus

Audi A6 eller lignende
LUKSUS / PREMIUM

Leiebilpriser.no er en gratis, uforpliktende søketjeneste. Vi sammenligner bilutleie fra over 2000 ulike selskaper i hele verden for å finne beste pris. Ved å bestille leiebil i Menorca i dag, kan du spare inntil 75%. Søk nå, og sammenlign priser.

R

Gratis avbestilling

 
R

Gratis endring

 
R

Hjelp ved motorstopp

 
R

Ingen kortgebyr

 

De mest populære utleiestasjonene i Menorca flyplass

 
 

Bilutleie Menorca flyplass

Planlegg din fordel leiebil og ha en ferie å huske! Ta en titt på leiebil avtalene publisert og kontakt oss for ytterligere detaljer! Gjør mesteparten av de spesielle rabatter og ha en flott tur i Menorca!

Menorca er ikke bare den nest største av Balearene, men også den mest rolige. Menorca er langt mindre overvurdert av turister enn den nærliggende Mallorca-øya. Det er et eventyrlig sted med bevaret skjønnhet, fantastisk valg av bortgjemte strender, fredelige feriesteder og fantastisk bespisning. Alt som gjør Menorca til et svært ønskelig feriedestinasjon.

Øya har åtte administrasjonssoner med det viktigste turistområdet som ligger langs sørkysten hvor det ligger alpinanleggene Alaior og Sant Lluis, Es Mercadal og Es Migjorn Gran, Es Castell og Ciutadella, Ferreries og Maó.

Ankommer til Menorca flyplass

Ferietakerne kan bruke direkte rutefly til Mahon fra fastlandet i Spania og fra de nærliggende øyene Mallorca og Ibiza. Det er planlagte flygtjenester som tilbys med Monarch fra Birmingham og Manchester, samt fra Londons flyplasser Gatwick og Luton. Andre store og regionale flyplasser fra Storbritannia tilbyr også fly som drives av British Airways og Easyjet.

Menorca flyplass har en flyplass terminal, pent organisert og satt med antall fasiliteter, som inkluderer en flyplass parkeringsplass og en flyplasstransport. Det er også en leie av fly tilgjengelig fra de ulike kontorene til bilutleiefirmaene, samt på stedet via nettstedet airportcarrental365. I dag kan reisende ordne sin leiebil på nettet og på forhånd, og dermed sikre deres tur til Menorca flyplass.

Andre transportmidler fra Menorca flyplass til de ulike feriestedene er tilgjengelig med Mao busser og et intercity-tog.

Kjøre i Menorca

Kjøring i Menorca er den beste måten å utforske øya, og besøke alle dets feriesteder, landemerker og vakre strender. På øya Menorca opereres all større bilutleiefirmaer. Reisende kan velge mellom Hertz Bilutleie, Avis Bilutleie, og Europcar Bilutleie, som alle spesialiserer seg på leiebil i Menorca. Disse selskapene tilbyr god bilutleie på flyplassen, samt i feriestedene.

Likevel, den klokeste måten for reisende å ta en av leieavtalen er å gjøre det på forhånd fra komforten av sine egne hjem via nettstedet airportcarrental365. Det er slik som i høysesongen i juli og august, det er en seriøs etterspørsel etter leie av biler.

Ting å gjøre og se i Menorca

Øya Menorca er hovedsakelig besøkt for sommerferier, da den har en nydelig kystlinje med avslappende strender. Noen av de mest berømte badeplassene er Cala Pilar og La Vall, Son Xoriguer og Es Talaier, Cala Galdana og Cala Mitjana, Macarella og Cala Pregonda, samt den største strandsonen Son Bou etc.

Øya er også kjent for kajakkpadling, for turstier, for terrengsykling. Noen av turisterne kommer for de svarte hestene og hestfestivaler, andre kommer og leier båter og seiler rundt øya eller logger på glassbunnkryssene, organisert rundt Mao havnen.

Andre sider som fortjener oppmerksomhet er:

La Mola festning – en fantastisk spansk festning fra midten av 1800-tallet over Maó havn.
St. Philip’s Castle – ombygd av britiske styrker på 1760-tallet, omgitt av et tidligere spansk fort, etablert ca 1554.
Museu de Menorca – tidligere franskiskanerkloster fra det 15. århundre. Den har øyens tidligste historie, samt romerske og bysantinske epoker og muslimske minorca som inkluderer malerier fra nyere tid.
Syv fyrtårn – Favàritx, Cavalleria, Punta Nati, Cap d’Artrutx, Illa de l’Aire, Punta de Farola og Punta de Sant Carles.

Tilbakemeldinger fra kunder

Jeg bestilte leiebil på Leiebilpriser.no. Med kun et par tastetrykk fikk jeg en enkel og god oversikt over tilbud på leiebil i Alicante, og kunne velge den bilen som passet meg best. Anbefales.
Monica Remøy

Finansiell rådgiver, Nordea

Våre mest populære destinasjoner

Følg oss på Facebook!

Om oss

Leiebilpriser.no er en gratis, uforpliktende søketjeneste. Vi sammenligner bilutleie fra over 1500 ulike selskaper i hele verden for å finne beste pris. 

Våre partnere