Leiebil Ibiza

Søk, sammenlign og spar penger på utleiebil. Beste priser.

Spar inntil 75% på leiebil Ibiza

Finn beste og billigste leiebil til ditt bruk. Garantert lave priser.

 

Populære bilklasser i Ibiza

Liten

Hyundai i10 eller lignende
MINI

Medium

Ford Fiesta eller lignende
ØKONOMI

Stor

Ford Focus C-Max eller lignende
5-SETERS TRANSPORTTJENESTER

Økonomi

Volkswagen Polo eller lignende
ØKONOMI

SUV

Opel Mokka eller lignende
SUV

Luksus

Audi A6 eller lignende
LUKSUS / PREMIUM

Leiebilpriser.no er en gratis, uforpliktende søketjeneste. Vi sammenligner bilutleie fra over 2000 ulike selskaper i hele verden for å finne beste pris. Ved å bestille leiebil i Ibiza i dag, kan du spare inntil 75%. Søk nå, og sammenlign priser.

R

Gratis avbestilling

 
R

Gratis endring

 
R

Hjelp ved motorstopp

 
R

Ingen kortgebyr

 

De mest populære utleiestasjonene i Ibiza

 
 

Leiebil Ibiza

Billig leiebil Ibiza. Søk nå og sammenlign priser fra Avis, Hertz, Budget, Sixt og flere andre lokale leiebilselskaper på Ibiza.

Ibiza er den mest populære av Balearene i Spania. Den vakre øya er et kjent turistmål, med en lengde på 42 km. De største byene på øya er tre, og disse er San Antonio, Ibiza Town og Santa Eularia ds Riu. Et annet must-visit destinasjon er den nærliggende øya Formentera, som har noen av de reneste vannet i Middelhavet. Begge øyene er også kjent for de rike furuskogene.

De ferierende som kommer på Ibiza, ser etter solskinn og fantastiske svømmemuligheter, så vel som lange partier og høy musikk spilt av kjente DJ’er.

Ankomst Ibiza flyplass

Ibiza blir betjent av Ibiza flyplass, som driver mange internasjonale flyreiser, vanligvis fra EU og i sommersesongen. Flyselskapene som håndterer flyreiser fra og til Ibiza flyplass inkluderer British Airways og First Choice, Iberia, samt lavprisflyselskapene Aer Lingus, Transavia, EasyJet, Air Berlin, Jet2.com, Monarch Airlines, Vueling og også Thomas Cook, Flyniki, Ryanair, etc. I tillegg til disse, serverer flere andre mindre flyselskaper også Ibiza-øya. Disse er Air Europa, Air Baltic, Condor, BMI Baby og Germanwings.

Ibiza flyplass har en flyplassterminal med alle slags fasiliteter, inkludert flyplass parkeringsplass sone og kontorer bilutleiefirmaer. Flyplasstransport er også tilgjengelig. Flyplass utleie kan videre organiseres online gjennom nettstedet airportcarrental365 som kommer med uovertruffen leiebil avtaler.

Kjører i Ibiza

Unødvendig å si, den mest komfortable måten for reisende å se Ibiza er ved å få en leiebil. Det er mange billige leiebiler tilgjengelig og andre rabatter verdt å spørre om. Her er det som ferierende burde vite:

 • Kjøring i Ibiza er ferdig på høyre side av veien.
 • De nasjonale førerkortene er gyldige.
 • Sikkerhetsbelte er obligatorisk.
 • Den håndfrie enheten for å ringe telefonsamtaler er nødvendig.
 • Parkeringsrestriksjonene bør observeres.
 • Drikking og kjøring er bare akseptabelt med 0,25 mg / l alkohol i pusten og eller 0,5 g / l i blodet.
 • De fleste bensinstasjoner opererer 24 timer i løpet av høysesongen.
 • Leieforsikring er nødvendig.
 • Parkering kan være ganske vanskelig.
 • Lokalbefolkningen er ikke veldig gode drivere, så ekstra forsiktighet er nødvendig.

Ting å gjøre og se i Ibiza

Den vakre øya Ibiza ligger i Middelhavet, ca 80 km utenfor kysten til Valencia by i den østlige delen av Spania. Det autonome samfunnet har flere store byer og er et populært turistmål, forbundet med flott natur og travelt natteliv med elektroniske musikkfester. Øya Ibiza er hjemsted for Ibiza havn, som ikke er et område fra UNESCOs verdensarvsliste. De andre stedene som fortjener oppmerksomhet er:

 

 • Den gamle delen av Ibiza Town.
 • Den skjulte cove Atlantis, i tilfelle en lokal avslører deg sin hemmelige plassering.
 • Den mystiske øya Es Vedra utenfor Ibizas vestkyst.
 • Den berømte Es Canar Hippy Market (organisert på onsdager) på østkysten av øya, samt Las Dalias Hippie Market i San Carlos (organisert på lørdager).
 • Sjekk de mange strendene langs kysten og besøk Formentera med båt.
 • Besøk den historiske arenaen Bar Anita i San Carlos, hvor kunstnere og forfattere fra 50-, 60- og 70-tallet pleide å stoppe for en drink.
 • Besøk Cova de Can Marçà i Puerto de San Miguel, de største naturlige grottene i Ibiza. Et must i Ibiza.

Tilbakemeldinger fra kunder

Jeg bestilte leiebil på Leiebilpriser.no. Med kun et par tastetrykk fikk jeg en enkel og god oversikt over tilbud på leiebil i Alicante, og kunne velge den bilen som passet meg best. Anbefales.
Monica Remøy

Finansiell rådgiver, Nordea

Våre mest populære destinasjoner

Følg oss på Facebook!

Om oss

Leiebilpriser.no er en gratis, uforpliktende søketjeneste. Vi sammenligner bilutleie fra over 1500 ulike selskaper i hele verden for å finne beste pris. 

Våre partnere